Oslotur med Anna Flavia.

I går surra jeg i Oslo sammen med Anna Flavia. Gufh, sykt lenge siden jeg har ledd sammen med hu nå. Var ihvertfall utrolig koselig å se henne igjen! Vi brukte dagen stort sett på å løpe opp og ned Karl Johan, le av den kongelige Garde og kjøpte steiner og gå sikksakk over Oslo fram og tilbake på leting etter leketøysbutikker som selger pandaer. Men vet du hva? Det eksisterer ikke en leketøysbutikk i Oslo som selger pandaer!

Altså, pandakosedyr. Ikke de søte, utrydningsturede, bambusetende pandaene du finner tuslende rundt i Kina.

Uansett, jeg busset inn til byen klokka elleve, og kjøpte en LITEN frozen yoghurt for å ha noe å gjøre mens jeg venta på Anna som som vanlig hadde mistet bussen. Men denne LILLE tingen var minst 20 cm høy og jeg følte meg supergrådig som gikk rundt på Oslo S blandt alle skrullingene og spiste en kjempeis. Så jeg kastet den. Hurra.

Så kom det en skummel mann bort og lurte på om jeg ville bli med han på do, takket jeg høflig nei og sa jeg helst ikke ville bli voldtatt frivillig. Og da hadde jeg fått nok Oslo S for idag. Jeg gikk ut og ventet på Anna utenfor istedet.

Omsider kommer 74-bussen, og etter å ha klemt hverandre flate midt i veien, til bilistenes irritasjon, bestemte vi oss for å surre oppover Karl Johan.

Vi surret oss helt opp til slottet, der vi la oss på en plen for å sove. Sånn ettersom vi begge hadde stått opp altfor tidlig. Men det ble ikke mye soving, for etter fem minutter kommer faen meg hele Kongens Garde tuslende. Og de gjør ikke lite ut av seg for å si det sånn. To svære varmblodshester i ledelsen, og en evig rekke alvorlige menn med teite hatter daltene etter. Og masse 17-mai-musikk-bråk.

Vi følger etter, og jeg dokumenterer Garden ganske godt. Altså, jeg tok bilder av bakbeina til hestene. Men det er god dokumentasjon det!

Så sjangla vi rundt i Slottsparken og jeg holdt på å snuble i en sovende syklist som sov med sykkelen mellom beina eller åssen jeg skal forklare det. Så holdt vi på å drepe hverandre, før vi så en søt hund vi løp bort for å klappe.

Deretter gikk vi nedover igjen, jeg kjøpte masse armebåndgreier og en stein.

Så får Matilde den geniale idèen her:

HERREGUD, ANNA FLAVIA FREYRE MENDOZA, VI MÅ KJØPE EN PANDA!!!!!!!

Og da gikk vi da. På leting etter en Panda. Vi var totalt innom 7 leketøysbutikker i Oslo sentrum. Ingen av dem hadde noe som kunne likne en panda. Med utslitte bein og oppgitte fjes labbet vi oss den siste biten, fra Saga Kino til Oslo City. Opp rulletrapper og inn på Tanum. Der hadde de en sau. En stor, myk, svart og hvit sau. Det eneste på denne planeten som faktisk kunne erstatte en panda.

Jeg kjøper sauen, og legger merke til dama bak disken som holder på å bryte ut i latterkrampe. Jeg kjøper en diger sau liksom.
Og så da, med en sau under armen, er det på tide å si farvel til Anna Flavia for denne gang. Men vi sees igjen på tirsdag, da det er sånn avslutningsdings med klassen (kommer blogg), og det er ikke såå lenge til!

Kos dere med bildene, så blogges vi!


Obligatorisk skobilde


Anna Flavia :D <3


Jeg ler.


Er det bare meg, eller går alle jeg er sammen med i Converse? xD


VI STOPPET EN GAMMEL MANN OG SPURTE OM HAN VILLE TA BILDE AV OSS OMG JEG HAR ALDRI FØLT MEG SÅ TURIST FØR I HELE MITT LIV


Hester!


Garder :c


Jeg stilte meg sammen med alle japanerne og tok bilder av vår herlige hovedstad.


Politihestføtter.


Vi holdt på å le oss ihjel, og alle folka rundt stirret stygt på oss xD


Skumle lyder i telefonen :c


Jeg kan fly. Men det vet vi jo.


Masse folk på Karl Johan, som vanlig.


Anna på bussen :D <3


Meg og sauen. Sånn her gikk jeg gjennom sentrum! :’D Du kan tro folk stirra dumt på meg.


Bussen miin! *Gi Anna hadeklem og løpe bort*

20 thoughts on “Oslotur med Anna Flavia.

 1. Hahaha :D Så gøy! ^^ Det hørtes ut som en koselig bytur, unntatt den lille episoden med mannen som ville introdusere deg for .. ehm. DOEN, SELVFØLGELIG. :3 (Personlig hadde jeg fått panikk, skreket, kastet alt jeg holdt i hendene i været, løpt vekk og ropt "MANNEN VIL VOLDTA MEEEEG!!!") Hehe ^^ Og sau.. AKK JA. Pandaer er visst ikke utrydningstruet i bare Kina. *sukk*
  Klem <3

 2. NÆMMEN SÅ SØT BLOGG ^^
  Så søt sau da: D <3 Men litt kjipt at leketøysbutikker ikke har pandaer da!! :O
  De burde annmeldes! O.o
  Han mannen som spurte om du ville med på dotur var stygg -.-
  Håper det var en fin bytur ^.^
  – Men vent, det har du joo : DD

 3. Såh nydelige bilder har hvert der et par ganger før faktisk . xD Lenge siden du har blogget nå , endelig kom det en :c Hihi ser ut som dere begge to hadde det gøy . <3 God sommer Matilde. :-)

 4. Nudeligt du hadde det da^^ Byturer er alltid artig, men det høres ut som du hadde det morsomst<'3 Søt blogg da ^^<3 Jeg likte IKKE at det ikke fantes butikker med pandabamser mer der ;'// Sauen var kjeempenusselig også a <3

 5. Lenge siden siste blogg, er her inne hver dag og ble litt utålmodig x) Høres ut som du hadde det hyggelig da^^ Jeg har også lyst på sauebamse! xP Tror de selger pandaer på WWF sine hjemmesider, du kan jo søke på Google ^^

 6. Meg liker pandaer Ü Har en SVÆÆR en som jeg vant på tivoli i senga mi ^^ Den er en meter brei! Jeg bruker den som hodepute :3

 7. Genial blogg, som vanlig!
  Ventet lenge på mer post, hah.

  Og de selger pandaer på wwf sine produktsider. Søte bamser der. hih.

 8. What?! Ingen pandaer?! ;|
  Jaja, fine bilder da, og morsom blogg ;]
  Übersøt sau. Meg vil ha en søt liten kosesabeltiger :P ekte en

 9. OOOOO EEEEM GEEEE!!!! MATILDE!! jeg visste ikke du kunn fly :o haha denne bloggen forklarte hvorfor du gikk med en sævv under avslutninga XD haha! SERRIØST!! jeg digger bloggen din, ikke prøv deg å slutt fordi den er super-awesome!! :3 hehe
  <33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *