I stallen med Miriam.

I dag var selveste Miriam Anthonisen med til Batman! Hun var jo med da jeg prøvde ham og gledet seg veldig til å hilse på ham igjen. Siden sist har han jo skiftet navn og greier. Uansett, jeg møter frøken Anthonisen på Oslo S to minutter på halv ti, og vi løper for å finne bussen. Vi tusler mot Prinsen gate, og på veien kjører faen meg bussen vår rett forbi. Great! Vi løper og finner bussholdeplassen, og omsider er vi på en buss i retning stall Aschehoug.

En halvtime senere kjøper vi frokost på Shell og venter på bussen igjen. Vi er nemlig så late at det å gå opp bakkene til stallen, det er helt utelukket! Vi venter i tjue minutter (det hadde tatt halvparten å gå til stallen), og endelig kommer vi oss på bussen. Tre minutter senere hopper vi ut og går innover allèen opp til stallen. Vi tusler bort til utagangen og den berømte KONTÆINERN. Der hilser på på hestene før vi må åpne conterinern for å skifte og finne utstyret til hestene. Jeg henter nøkkelen og bruker mine beryktede KONTÆINERMUSKLØRR til å åpne opp. Salrommet vårt befinner seg nemlig inni en diger, rød container!

Så henter vi Batman og saler på. Vi skal nemlig ta ut Batman først, for planen var at Miriam skulle filme og ta litt bilder før vi dro ut og red på tur.

Vi begynner i hallen, og jeg får vist mine ikke-eksisterende dressurskills på den nydelige hesten min. En del filming senere går vi ut av det altfor varme ridehuset og det blir tatt litt bilder ute, før vi filmer litt i skogen og på områdene rundt stallen. Når vi har nok scener til en film og litt bilder, skritter vi tilbake til stallen og saler opp Lotto. Deretter bærer det ut i skogen, men denne gangen på hver vår hest!

Vi surrer rundt til vi finner en sti, og rir inn i en fantastisk vakker skog med nydelige stier. Tenk at det er her jeg skal ri i fremtiden! Skogen var fantastisk vakker, og hestene gikk kjempefint.

Etterhvert kommer vi ut på et digert jorde, der vi gallopperer på en sti ved siden av. Batman går fantastisk, bevegelsene hans er virkelig som å fly på en gyngehest, med andre ord helt HERLIGE. Lotto og Miriam ser også ut til å more seg, for den lille bolla av en ponni flyr avgårde med spissede ører. Vi traver en del på noen kjerreveier, for hestene har godt av å brukes litt. Så setter vi kursen hjemover, og på vei hjem finner vi ut at det er raskere å ri opp en liten sti i skogen.

Men her inne er trærne tette, og med giganthest går ikke ting helt problemfritt. For plutselig ligger det et digert tre sidelengs over stien, ca en og en halv meter over bakken. HJELP. Batman bryr seg ikke, og går rett under, men hva med hun som sitter oppå? Jeg lukker øynene, hyler og ber til gud om å overleve, og det neste jeg kjenner er hele kroppen min som slår mot den store rumpa til Batman bak salen med et dunk. Jeg ble rett og slett dyttet bak og ned, og hele overkroppen trakk bakparten til Batman, og jeg hørte det knakk i ryggen. SALEN ER NEMLIG HJØY BAK DEN. Først trodde jeg jeg hadde brukket ryggen. Så var jeg redd jeg hadde pissa på meg. Men jeg slapp unna med to digre kutt over brystet, et verkende øye, en blodig nese, noen sår på armene og et par kutt i panna. MEN HERREGUD, JEG LEVER.

Og den fantastiske skogen prøvde å myrde meg! Dumme, nydelige skog. Hmf. Fra nå av skal jeg passe meg for mordertrær og venne meg til det å ri en stor hest. EHE.

Med blodig nese skritter vi hjem (Batman bar meg hele veien<333) og til tross mitt lille møte med et tre var turen helt fantastisk! Miriam er dødsmorsom å ri med, og hun var superflink med Lotto.

Vi skritter opp stallplassen, jeg saler av Batman, og så leier vi Lotto inn i ridehallen. Miriam jobber litt med ham, og Lotto går kjempefint! Søte koseponnien til Maria. Så tar jeg litt bilder av dem, før vi spyler Lotto og slipper ham ut.

Slitne som to døde fluer legger jeg og Miriam oss ned i skyggen ved containeren og slapper av før vi tar litt mere bilder.

Og det er brusautomaten som holdt oss i live gjennom dagen, takk gud for iskald cola på varme dager!

Så er det på tide å dra hjemover, vi sier hade til hestene og løper ned til bussen. Jeg skal av et par stopp før stakkars Miriam som har DEN lange veien hjem til Drammen. Det blir hadeklem før jeg hopper av bussen og labber hjem.

Til tross den skrekkelige varmen og den røde nesa, har det vært en herlig dag, og fy så gøy det var å se Miriam igjen! :D <3 MÅ GJENATS. Tusen takk til Maria for lån av filmkamera og at vi fikk låne Lotto på tur, og enda mer takk til Alt-Mulig-Miriam som filmet, tok bilder, lo av meg da jeg var dødshyper, var med på tur og rett og slett var med idag, det var kjempekoselig!

Synes denne bloggen ble altfor egoistisk, BARE bilder av meg og Batman liksom, men Maria ville ikke at jeg skulle legge ut bilder og film av Miriam og Lotto, så da får jegbare la vær, dessverre. Men uansett, Miriam var med og vi hadde det supergøy!


I ridehallen.


I ridehallen.


I ridehallen.


Hurra for mongosits, men han går veldig pent her!


Bestee!


Hihi, dressurgamp!


Miriam rir Batman.


Miriam rir Batman.


Aw, nydelig dyret!


Der vi filmet.


Gud, så vakker han er!


Steg mangler han ihvertfall ikke, men se så sur! xD


<3


MIRIAM VAR FAKTISK MED!


En av hestene på utegangen.


Overse min ikke-eksisterende dressursits, så går alt bra.

21 thoughts on “I stallen med Miriam.

 1. Haha, kjempefine bilder, synd at Maria ikke lot deg legge ut bilder av Lotto og filmen, men filmen med deg & Batman var tøff :3
  Så ut som dere hadde det fint i hvert fall :D

 2. *Sikle*… dere er så fineeee!! <33 Seriøst litt av et steg han er. Prakteksemplar rett og slett. Dere var så flinke på filmen, du rir bra og har fin sits!! Så bædda :D

 3. Herlige bilder og video! :D Du sier han er lett å ri, hvorfor bruker du pisk da? Bare sann btw? (:

  SVAR: Pisken er der kun fordi han er så ekstremt stor å ri, så når jeg skal flytte ham, er det iblandt vanskelig å få med bakparten, så den blir på en måte som en ekstra sjenkel. Når jeg feks svinger til høyre og leder ham med tøylen, tar ut armen, går pisken automatisk bort til bakparten hans og gir han signal om å flytte. Så er han mye enklere å holde styr på. Legger den kun såvidt inntill ham, den er kun et hjelpemiddel, bruker ALDRI pisk for å straffe en hest. Er ikke for å slå ham fordi han går for sakte for å si det sånn, haha, huff xD Rir heller ikke med pisk på tur, ble bare sånn idag fordi det kom oppi dressuren. Håper du fikk svar på det du lurte på!

 4. Kjempefine bilder, og fin video! <3 : D
  Mongosits? Det ser i alle fall ikke jeg noe av! Syns sitsen din ser helt fin ut.

 5. Nydelig, Bat er utrolig fin! , Han har et nydelig fjes : )
  Kjempe fine bilde og film,
  dere passer perfekt!

 6. au. to kutt over brystet, verkende øye, en blodig nese, noen sår på armene, ett kutt i panna? hadde dævva jeg. Oo tiltross for det så det kjempekoslig ut. du og batman er et superpar. :3

 7. Nå har jeg lest alle bloggene dine om deg og Batman, dere er så herlige altså =) Men, åh. Jeg fikk litt latter krampe da du skrev om da du 'datt av'. :L Det bare hørtes så komisk't ut. Dere er kjempe fine altså, tenk deg å dynke manen hans i showshine a ? :-o haha, gleder meg til flere blogger :-D *Skrive masse :L*

 8. Haha, det hørtes gøy ut å ri i skogen x3
  Onde trær og greier. Søren Klype!
  Men utrolig vakre dere er sammen C:
  Flink Miriam er til å ta bilder :D
  Klem <3

 9. Flotte bilder og fin blogg. Jeg fikk meg en god latter da jeg satte pause på Coldplay-CDen min for å høre og se på videoen, så fortsatte den med Viva la Vida, hahaha :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *