I mitt hode.

Sorry lite blogging, den hver dag-greia gjør meg bare stressa. Jeg blogger når jeg gidder, basta. Uansett, det eneste jeg har gjort denne uka er å vente. I hodet mitt svever det hundre mini-Lasser med vinger og Lasse er det eneste jeg tenker på. Det høres kanskje dumt ut, men det dyret har bosatt seg i hjernen min. Jeg klarer nesten ikke tenke på annet. Og det er jo bra, for når jeg tenker på Lasse blir jeg overlykkelig.

Jess, hver gang jeg tenker på Lasse så bruser gleden gjennom meg og jeg klarer ikke la vær å smile. Jeg løper altså rundt som et eneste stort glis på to bein. Hurra for det! Buhu. Se så fiint navn han har daaa! ?

Hei, hestedilla.

Jaokei. Jeg vetafaen hva jeg skal skrive. Jeg bekrefter bare at jeg lever og at jeg lar hestedilla gå utover Photoshop. Lagt ut noe nytt i Photoshopmappa i galleriet, men siden du ikke gidder gå helt dit, legger jeg dem ved her og.

Blir glad for kommentarer på dem, er selv ganske fornøyd. Men ja, skal blogge om noe gøyere senere idag.

I morgen skal jeg forresten til Lillehammer. Tante kjører meg. Vetrinæren skal nemlig se på Lasse, så jeg blir vetrinærassistent. Dessuten går han på beite, og beite betyr fiine bilder. Høhø. Er utrolig spent, går han gjennom testen er han helt min!

Men så er han seks år og har aldri vært skadd da, så det hadde tatt seg ut om det var noe alvorlig galt med ham.

Jaja, vi snakkes!


Lasse englehest :3


Sånn ser det ut i tankene mine nå.

13 thoughts on “I mitt hode.

 1. Åh, Matilde. Du er bare utrolig flink med bilder! Du har faktisk vært et forbilde for meg helt tilbake til vi hang på minstall! Jeg bare elsker å lese bloggene din, tar en titt hver dag og ser om det er noe nytt :) Du er utrolig flink!

 2. Wow! Så bra redigert! Jeg kommer til å sitte dag og natt hele sommerferien og fikle med photoshop. Skal bli like flink som deg! Det er mitt mål. :3

 3. Du er dritgod i photoshop <3
  hvor på Lillehammer bor/bodde Lasse? x)

 4. Du har rett, du ER verdens heldigste menneske i verden! Tenk om, det er over milliarder mennesker her, og du er heldigst! Wow.. Btw, nydlige bilder!

 5. Du og photoshop og kamera er ment to be! :D også er Lasse en sykt fin hest! :'D Du er det heldigste mennesket jeg vet om! :3

 6. Så flott at livet går oppover! Gamle eieren til Lasse var her og spiste kaker i går : D (just for the record lissom :P ) Krysser fingre og tær for deg og at han går gjennom testen da! Masse lykke til som veterinærassistent, og jeg GLEDER meg til å se bildene som kommer når du er ferdig i Mesnalia ;D BTW: NYDELIGE photoshopbilder! digger skillsa dine!

 7. Bildene ble kjempefine! Jeg sitter her med et stort glis rundt trynet, jeg er kjempespent på hvordan det går med Lasse til dyrlegen. Du må love meg å ta minst hundre tusen bilder av ham hvis han blir din. Eller… NÅR han blir din! <3
  Jeg griner hvis du ikke får ham.

  /Stine G

 8. Jeg ser allerede deg og Lasse i fremtiden, jeg, Matilde! :D Jeg gadd forresten å se i PS-mappa di før de kom ut her :'3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *