En altfor kort dag hos Batman.

Jeg orker ikke skrive så mye nå, er sliten. Kom nettopp hjem fra en altfor kort tur hos Batman. Matilde Høgberg var med idag, og planen var å filme og ta masse bilder, men når vi akkurat skulle til å ri innover i skogen fikk jeg sinnsykt vondt i magen. Ekstremt plagsomt, men jeg orka bare ikke mer, og ringte pappa. Så fikk jeg skyss hjem. Vi rakk et par bilder og noen få filmklipp, Matilde var kjempeflink og Batman helt herlig! Har ikke prøvd å galloppere på ham siden han ble flyttet til Aschehoug.

Men idag var han helt rolig å sale opp, og sto HELT stille da jeg steg opp og var kjempeflink! Maria og Lotto surra rundt overalt, men Batman hørte på meg likevel og var helt super.

Vi skrittet litt rundt overalt, før vi gikk bort til en kjerrevei der jeg travet ham litt fram og tilbake. Så merket jeg at han var såpass avslappet og fin at jeg fattet gallopp, og han slo over på sekundet! Det var så herlig, bevegelsene hans er bare fantastiske!

Og til tross den unge alderen, stopper han med en gang jeg ber om det, og trenger knapt ta i tøylen. Hesten min er bare perfekt!

Men plutselig fikk jeg noen helt ekstreme magesmerter og vi ble bare nødt til å dra tilbake til stallen. Pappa hentet meg, Matilde salte av Batman og jeg satt på en stein og prøvde å fokusere på noe annet enn hvor sykt vondt det gjorde.

Så hentet pappa meg og kjørte meg hjem, endeeelig, smertestillende! Takk gud. Og selvom dagen ble kortere enn planlagt, var det superkoselig å se igjen Matilde, som ble igjen i stallen med Maria, og tusen takk for alle bildene! :D <3

Men orker som sagt ikke skrive mer, så dere får se på bildene og filmen jeg laget i all hast, så blogges vi!


Bitte i bilen på vei til stallen.


Stige opp, han sto helt rolig!


Og så dro vi.


Haha, han gikk nesten ned i grøfta, så jeg rygga han opp igjen. Sjekk nakken daa! <3


I allèen.


I allèen.


Stankelbeinfrieser!


Se på vakre dyret daa!


Aw.


Trav.


Trav.


Gallopp!


Full fart, og full kontroll.


Verdenes beste hest!


Tihi.


Haha, froskeperspektiv.


Skritte ut.


Filmen, dårlig redigert. Men samma.

27 thoughts on “En altfor kort dag hos Batman.

  1. Aww, synd at du fikk vondt i magen, men fint at Batman var rolig idag. Morsom film og fine bilder (som alltid) :)

  2. Synd at du fikk vondt i magen, men kjempe bra at du er så fornøyd med han! Og veldig morsom film når dere børstet han, og særlig når Matilde skulle børste manen. XD Og kjempe fine bilder!

  3. Batman er superfin, du fortjente virkerlig å få en sånn flott hest nå :D Synd med magesmertene da, får håpe du har blitt bedre :) Skulle ønske jeg kunne si at min hest var så fantastisk… >_<

  4. Nydelige dere er sammen! Elsker bloggen din ! <3 Fin film og fin gallopp og trav på hesten din :-D

  5. Han er svær :O Og helt nydelig. Sitter her helt grønn av misunnelse, jeg tror ikke jeg kan lese loggen din xD Gratulerer med hest uansett, du vet ikke hvem jeg er, men jaja :) Alt jeg vet er at du er en lucky bastard :D Men den må ha vært dyr, den hesten da ;O En dag.. En dag skal jeg nok ha en frieser jeg også :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *