Sommerfilm.

En liten film av Darling og meg i sommeren. Filmet av meg selv med stativ. Litt vrient å lage kaninfilmer ettersom kaniner sjelden gjør som du vil, men det får nå gå. Og jeg ser ut som en hårete Quasimodo på stylter, overse meg, takk. Men ja. Er ikke egentlig så mye mer å si, blir glad for kommentarer og konstruktiv kritikk! Aner ikke hvor musikken er fra, men det var det beste jeg fant. Fuh. Men ja, se og kommenter, og ikke glem å overse hu der i jeans og gul tskjorte!

33 thoughts on “Sommerfilm.

 1. Aww. For en nydelig film <3
  Lett og se at dere elsker hverandre. Musikken passet kjempebra og det var veldig bra filmet og satt sammen. Den søteste filmen på bloggen, hvertfall!
  Kom med flere videoblogger vi kan kose oss med. Blogg videre, klem fra Vilde fra Sandefjord ^^

 2. Awwwwwfff! Så utrolig søtt! :D Jeg lo da jeg så Darling der hu satt i gresset, også har hun sånn hvit flekk på nesa så det ser ut som den har enorme bevegelser nese-steg, MEN DET VAR BARE SUPERSØTT. <3 Hun passer med Pelle. v_v omg. PELLEEE! Og Darling. De bare må treffes. Okei, nå spammer jeg i kommentargreia. Men.. omgf.. *going fjortiss*. OKEI, tilbake til poenget: DET VAR BARE SÅ SØØØTTT! Har jeg sagt det før? Uhhh.. VEL. jeg er hyper, og det er kjempebra du bruker selen jeg kjøpteee! Jeg får vel gi meg før jeg sier mere tull, hahaha. *klemme*

 3. Supersøt kanin! :D Samme flexi-bånd som hunden min har :P Men vi bruker det ikke mere. :)

 4. Utroolig nydelig film må jeg si! :'D
  Den kaninen din har det bra. Det
  er ikke vanskelig å se!
  Jeg tror at musikken er en eller annen
  remix fra narnia-melodien x3
  Uansett, jeg anser deg som en ekstrmt
  heldig og flink person, når du er proff
  med fotografi, FILM og photoshop! :D
  Go Matilde!
  Klem <3

 5. Hei!
  Ikke drep meg for at jeg kommenterer, tusen takk. Kjempesøt film, og herlig kanin :D Melodien minner meg veldig om Black Beauty, den filmen.. åpenbart -.- Men, ja, herlig film!

 6. Naww, så utrolig nydelig film ^^, <3 Dere er så søte sammen :D Musikken passet egentlig veldig bra, utenom de stedene den ble litt "dramatisk" ;P Kjempeflink du er :D

 7. Utrolig bra film : D
  Hvaslags filmredigeringsprogram bruker du?
  Btw: Umulig å overse hu i jeans og gul tskjorte… Man kan jo ikke overse noe så pent ^^

 8. Utrolig fin film, å så fint det var der :-) åssen kan man overse deg?, du er jo pen ;*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *