Materialistisk glede.

Dagen startet med at pappa vekket meg. Han vekket meg altfor tidlig. Liksom hallo. Det er fredag. Forventer han virkelig at jeg skal stå opp TOLV på en fredag? Hmf. Jeg befant meg i drømmeland i en herlig time til, før jeg bokstavlig talt ble dratt ut av senga. Da var klokka ett. Stuptrøtt fikser jeg meg og finner klær før jeg slår på PCen og spiser en brødskive til frokost. Jeg surmuler litt foran PC’en og kjeder meg på Nettby før pappa kommer inn.

Det pappa har å si setter en virkelig støkk i meg. Etter mye snakking kommer vi fram til en konklusjon. Jeg kan få meg hest. Pappa tilbyr seg å kjøpe en hest til meg. Min helt egen hest. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal tenke, men blir vel .. Glad. På ett vis. Herregud. Min helt egen hest!

Det er tatt en avgjørelse angående tinkeren, men det er begrenset hva jeg får si om den saken. Uansett, vi kaster oss i bilen for å kjøre til Stall Ascehaug for å se på stedet. Om jeg finner drømmehesten, blir det dette stedet den vil stå. Det regner, men da vi hopper ut av bilen er det opphold. Vi ser oss litt rundt, og stedet ser veldrevet og fint ut.

Etter å ha vært på stallen i en drøy halvtime, er det på tide å dra videre. Det blir en rask tur innom Vinterbro for å kjøpe noen småting. Jeg får nye Converse, nytt sengetøy og vi kjøper inn mere fôr til dyrene. Endelig et sted der de selger Complete-fôr!

Neste stopp er 7Eleven for å kjøpe frozen yoghurt. Jeg er den eneste i verden som ikke liker vanlig is, men frozen yoghurt er dritgodt. Seriøst, det er det beste spiselige som noensinne er laget. Med 300 gram frossen jordbæryoghurt i hånda setter vi oss igjen i bilen for å kjøre til himmelen. Rettere sagt, Horze ved Vinterbro.

Den butikken er verdens beste butikk noensinne. Nesten enda bedre enn 7Eleven. De har alt man trenger av heste og rideutstyr der. Ekstremt stort utvalg, rett og slett perfekt. Dessuten er gulvet der inne kjempefint. Og prøverommene behagelige med søt, rød matte på gulvet. Og forheng som utrolig nok ikke er gjennomsiktige! Herlig.

Vi leter etter ny ridebukse til meg, og det er et helvete hver gang. Det er ikke så gøy å være to meter høy og tynn som en fyrstikk. Særlig ikke når du aldri har funnet en passende ridebukse som når deg lenger enn til knærne. Noen ganger skulle ønske jeg var knøttliten og feit. Sånn virkelig.

Etter mye leting finner vi en passende ridebukse, den er rutete og kjempefin. Så finner jeg sokker som matcher til en viss grad og en hettegenser bare fordi Kingsland er et diggbart merke.

Pappa betaler, jeg tar bilder og så setter vi oss i bilen og kjører hjemover.

Så nå er jakten på drømmehesten igang folkens, og drømmehesten min ser sånn ut:

165 i manken, palominofarget med trivselflekker, lys man og hale, tung og med hovskjegg, hvitt bless i panna som går nedover til den rosa mulen, lang, nydelig man og hale og et perfekt gemytt. Westernsal inkludert og navnet er Eple.

Lol. Som om den hesten finnes. Si ifra om du tilfeldigvis skulle finne noe liknende til salgs’a! xD

Men som sagt, jeg har ikke helt bestemt meg angående egen hest enda, av mer personlige årsaker.

Litt materialistisk glede er fint iblandt. Blogges!


I bilen på vei til Stall Aschaug


Stall Aschaug


Aw, nydelig!


Paddocker


To oppmerksomhetssyke ponniser


Shettisføll, har noen et tørt sånt et på en eng de vil ha bilder av?


Hilse på


Utegangen


Utegangen


Utegangen


Hade, utegangen!


Sengetøy!


De hadde ikke akkurat stort utvalg.


Gummistøvel på ene foten og hvit Converse på den andre, haha :P


<3


Dyrefôr, kjøpt og betalt!


NAM.


Velkommen til himmelen!


Endelig en ridebukse som passer!


Det ser ikke ut som om pappa har det travelt. JIPPI!


.. for da går jeg og finner digge gensere å sløse penger på.


Dagens innkjøp!


Jeg ser skikkelig liten ut på bildet! Jeg er 180, jeg lover! XD Men fyy faen, jeg skal aldri bli modell. Ugh, ille nok med et klesbilde til bloggen liksom.

29 thoughts on “Materialistisk glede.

 1. Haha! Du har sykt snill far som i det hele tatt orker å gå inn i en hestebutikk. Greit nok, jeg skal ikke overdrive. Pappa elsker hester, men ikke på samme måte som meg (:
  Lykke til med kjøpet x3
  /Nora

 2. du er HELDIG o_0 Kingsland genser, ridebukse, sokker og masse annet som du får, og muligheten til egen hest ! *måpe*

 3. WOW! Organisert horze butikk. Haha, men.. JEG SKAL HJELPE DEG OG FINNE HEST. *koble opp finn.no* .. Millie hadde vært fin om hun hadde vært større! :0 Men.. omg.. DRITFIN  RIDEBUKSE, OG GRAATTIS! :D Fordel med utebane, ja. Hihi, men fin stall da, med utegang og greier!

 4. Jeg er lang, tynn, og rompa mi er for liten til 98% av ridebuksene her i verdenen. Jeg antar vi bruker samme størrelse i klær. Satt ridebuksa som limt på deg? Isåfall må jeg ha meg en slik!
  For min del virker det virkelig ikke som om det produseres ridebukser til lange, tynne mennesker med likedan rompe. Da blir utvalget for oss stilker så lite. Kjenner du deg igjen? Håper på JA, for det hjelper litt på selvfølelsen, hihi.

  Var på Horze på vinterbro ved påsketider, kjøpte ridebukse, men den sitter ikke bra, altså. Derfor må jeg ha den du har! Å finne slike ridebukser er jo som å finne en nål i en høystakk.. Huff, jeg misunner deg.

  Greit, ferdig med gnål om hvor liten riderumpe jeg har.

  Lykke til med å finne egen hest! Et tips på veien er å bruke god tid på å finne den rette. Det gjorde ikke jeg. Ble litt for ivrig i starten, noe jeg angrer på, for da hadde jeg vel sluppet mye mas og tull med den hesten nå.

  Kos deg videre med den fine ridebuksa di, og den kommende hesten :)

 5. Okei, jeg er herved sykelig sjalu. Jatakk nye Converse, Jatakk enda en ridebukse, Jatakk HORZE PÅ VINTERBROOOO! Jeg elsker det stedet, og de sofa-stol-greiene er faktisk ganske komfortable. Buh. Jeg vil diiiit og sløse penger jeg mest sannsynelig ikke har :-( Vil ha kingsland-etellerannet. Shit. Også vil jeg kjøpe Fabio og flytte til utegang. Buhhh :'|

 6. Hurra for Norge, Hurra for Norge! Ja må hun leva, ja må hun leva, ja må hun leve utti hundrede år!
  Du skal få hest! Hurraaaa for livet, ellerhva?
  Og gud du er heldig 0_0 *misunne*
  Kjempepen ridebukse forresten :- )

 7. (skomleser nicket til matilde brandt og ser det står noe om hest! finner fortest mulig frem firefox og åpner en ny fane; ma… (lenger kommer jeg ikke før det kommer opp som hurtigvalg) og klikker meg lynraskt inn på øverste blogginnlegget) joda.. det ER sant. Hun kan virkelig få seg EGEN hest tenkte jeg :D grattis så mye :) litt leit at du er usikker da, men du har vel ditt å drive med du som alle andre tenker jeg ;D og serriøst… jeg DIGGER den Kingsland genseren :-D og Horze butikken er også digg<3

 8. heldige du! du skal få deg hest : DD
  og du , vi bruker samme kaninfôr ü

 9. Diggbart :D Elsker ridebuksa di :) Vi er foresten like høye, 180 (jeg er 181).
  Skal muligens også kjøpe hest:D navnet er Athletica, en xtraver på 168. Skal opp og prøve henne snart. Lykke til meg evt hestekjøp!

 10. Aww! :D Gratulereeeer! Jeg skal definitivt si ifra om jeg finner hesten ;] Ehe. Fra min synsvinkel (froskeperspektiv), så ser det ut som om du har verdens kuleste far. JAUDA. :D Velvel.. Ønsker deg lykke til med alt det derre fantastiske fillifjongene, og enda mer. :)
  Klem <3

 11. Du er virkelig heldig. Du må love å aldri mer legge ut en sånn blogg, jeg blir sjalu må du jo skjønne! :)

  Ja, da blir vi to stykker som er hestespekulanter. Jeg får lov til å kjøpe hest jeg også. For egne penger naturligvis, men jeg fikk jo endel til konfirmasjon, så.
  Uansett må du ha lykke til med å finne den rette hesten.
  Fin blogg! Hilsen vilde fra sandefjord.

 12. Haha, ser ut som du har kjøpt deg lik ridebukse som meg! Den er jo megafin da så;) Fy og heldig du er som har foreldre som vil at du skal ha hest!

 13. HELDIG er det rette ordet :D men du er heldig ja xD hehe, heldig(igjen) som har en far som kjører deg til hesteutstyrbutikk, må mase i flere år(ironi) på min for og få han inn i en butikk ! :O xD

 14. Lykke til med hestejakten! :D Kunne aldri hatt hvite Converse jeg, fordi da hadde de sett gråe ut med en gang Oo Det er vel kanskje grunnen til at mine er svarte? x') Men skoene var fine (L) Det var jo forsåvidt genseren, ridebuksa og sokkene også da ;D

 15. Jeg MÅ bare spørre.. ^^, Er faren din superrik eller noe sånt? o.O Jeg er i hvert fall grønn av missunnelse! x]

 16. Jeg tror jeg må ta meg en tur på Vinterbro jeg, når ridebuksa endelig har begynt å passe til beina mine rekker den meg til rett over anklene x] Slitsomt med lange bein xD

 17. HELDIGGIRS :O jeg vil egentlig ikke ha hest, føler at jeg må bli bedere å ri først (a) skal statse å fôrhest jeg 8) vell, grattis med at du skal få hest! <3

 18. Du er heldig du! D: Skulle ønske pappa ville sløse så mye penger på meg, han vil jo nesten ikke at jeg skal ri en gang.. -.-
  Og at du får egen hest! Ö Lykke til, skal se om jeg finner eeeen..- Det du skrev :3 Og hvis jeg gjør det, skal jeg si ifra! xD

 19. Seriøst det ene bilde med den stallen, jeg har drømt om et sånt sted litt freaky, men har kanskje sett stedet før :S? Foressten, så på Singing Bee, og det var en der som ligna veldig på deg :D

 20. Så gøy at du skal få deg hest:D Herlig! Kan jeg kanskje få noen private ridetimer, da? (Helst uten gallopp:D)

  Ellers må jeg si at du fikk kjøpt mye fint:D Men jeg synes isen var i største laget;) Hihi… Glad i deg

 21. Hei.Kan jeg få kjøpe av deg de hvite gummistøvlene? El om du har flere par du kan selge? Mvh morten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *