Jeg er en panda.

Ja faktisk. I går kveld, natt, eller, da denne bloggen teknisk sett ble opprettet, så jeg verden i en eneste rund, svart ramme. Etter å ha myrdet en eyeliner i halv tre tida på natta, så Matilde Brandt rett og slett ut som en småforvirra, ekstremt undervektig, bambusetende megabamse med krøller. Når Matilde Brandt rett og slett kjeder seg, kan de sprøeste ting falle ned i hodet på henne fra ingensteder. I løpet av fem minutter var jeg blitt en skrudd panda med potetnese!

Resultatet ble noe som kunne minne om et slurvete forsøk på å etterlikne en B-gjeng-fyr. Et par screenshots, noen blitsbilder og et par latteranfall ble det ihvertfall, og ettersom jeg lovet meg selv å blogge hver jævla dag, skal jeg prøve å gjøre så mye som overhodet mulig ut av min halvtime som PANDA.

I morgen skal jeg forresten prøve hest! En vakker kaldblodstraver ved navnet Per Blesen. Dere vet antakeligvis hva slags rase og farge den har bare dere hører navnet. Lol, kreative kaldblodsnavn.

Neida, denne gampen er langt fra noen sliten ekstraver. Se annonsen på det vakre dyret ved å klikke her. Blir spennende å se om dette er en hest som kunne passe meg. Lover blogg med masse bilder i morgen!

Nyt synet av Pandilde og ikke glem å sleng igjen en kommantar i det nye kommentarfeltet mitt som jeg brukte to timer på å kode om i går! Husk å oppgi mailadresse eller link til hjemmesia di. :3


“Du ser ut som et DYR! Et udyr :c Stell deg i et mørkt hjørne og lek pesta! :D” /Gard


Bøh!


IIIH :D


Jeg innrømmer at jeg skremmer meg selv. Litt.


HAHAHA. Jeg ler av deg.


Webcameffekter ffs!


Aw.


Resultatet i speilreflekskvalitet :3


Pandaen er død! :c

26 thoughts on “Jeg er en panda.

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH *gispe etter luft* HAHAHAHA OMG! DU LIKNER PÅ EN SÅNN… PANDA (no shit sherlock!) ogogog. EN BLACK METAL DUDE! XD GENIALT. CAPS LOCK FOREVER LIKSOM <3<3<3<3<3<3<3 .... eh ja. Overtrøtt? eh ja. Burde jeg ordne konf.bilder? eh, ja. EHEHEHEHEHE. omg. jeg har virkelig fritidsproblemer nå. jeg spammer bloggen din med en meningsløs kommentar. EHE. JEG GLEMTE Å SI AT PER BLESEN (... jeg får liksom navnet i vrangstrupen XD Er det rart?), ER NYDELIG. FRITT FOR Å HA HAN PÅ FÔR EN GANG JEG FÅR NOK PENGER TIL Å DRA TIL OSLO ENTO DAGER I UKA PLZJATAKK. EHE. og mens jeg venter på at jeg skal bruke 129 sekuner på å få posta denne skal jeg srkive random ting igjen. LALALA. ellerno. EHE. Men jo. BLACK METAL PANDA. DER har vi det!

 2. Haha!! Ser utrolig morsomt ut egentlig! Du gir meg nye ideer! xD Men kanskje jeg skal prøve ut isbjørn? Haha! To ord: Genial blogg!

 3. OISANN MATILDE! :D Yauyau, Pandilde it is!
  Den hesten var virkelig FANTAASTISK <3
  OM NOM NOM. (L) Om du får deg den der
  er du heldig. :) Håper han er din type! <3
  Klem <3

 4. ö håper serriøst at du får den hesten! den er NYDELIG! :] gleder meg til jeg skal bladde gjennom gallerier etter gallerier med bilder av Per Bles x] :D LYKKE TIL PANTILDE!

 5. Du finner på de sprøeste ting.
  :) Jeg kikket også litt på annonsen til Per Blesen. Så fin ut, men så har jo jeg forelsket meg i Charlie, da.

 6. Haha, du var kjempesøt som panda, og skummel på samme tid :P Nydelig hest ^^ Men jeg tror du skal satse på speilreflekskamera i fremtiden, Mathilde :P

 7. Så søøøt ^^
  Speilreflekskvaliteten var definitivt best.. Men bildene var morsomme. Og – du finner virkelig på de merkeligste ting!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *