Jeg er deprimert.

Og det er grunnen til at det er lite blogging og sånn her for tia. Jeg har Photoshop igjen, man sier tusen millioner takk til Leif for det. Men hva skal man med Photoshop når man er så fuckings umotivert til å gjøre hvasomhelst? Jeg var nettopp ute og tok bilder istad. Det endte med at jeg la meg ned i gresset med hue trykt ned i jorda og sovna. Jeg så ut som en gal huleboer da jeg våkna med maur i håret og jord i trynet. Hurra. Men ja. Jeg bekrefter herved at jeg lever.

Hun lever! Hurra!

Men ja. Maria og pappa har vært i Vinje idag og prøvd en dritfin tinker med et crazy navn som familien vurderer å kjøpe, men siden jeg er en egoistisk liten drittunge orka jeg ikke bli med. Fordi jeg er livredd for å forelske meg i dyret. HURRA, pappa skal kjøpe seg hest – HURRA den kommer ikke til å være min. HURRAAAAAAAAAAA. Gah. Jeg dør bare ved tanken. JEG vil ha hest. MIN EGEN HEST. Ikke noen andres hest som jeg må dele med SØSTERA MI.

Ikke negativt rettet mot henne eller noen andre, men ja. Dere skjønner vel.

Jeg må være den eneste ungen i verden som blir deprimert fordi familien kjøper seg hest. Faen.

Uansett, jeg subber videre gjennom livet og jeg hater layouten min. Jeg hater hjemmesia mi. Gah.

Nå legger jeg meg snart ned for å dø. Forrige gang jeg gjorde det ble jeg liggende å puste. Hva gjorde jeg feil?

Oi shit. Nå slo jeg akkurat til meg selv i øyet. AU? 0_0

Okei. Jeg har ikke planer om sevmord, men når jeg har en dårlig dag må jeg jo la den gå utover dere! <3

Noen som vil diskutere ørkenmaur med meg?


Se så fin himmelen er!


Se så herlig humøret mitt er!


Se så grønt gresset er!


Se på det überkreative Conversebildet mitt!


Se på de fantastiske trærne!


Og den herlige sommeren. Ey, nå ble jeg faktisk litt glad .. O.o Men ja, har en film av meg og Darling som jeg legger ut når jeg har fått nok kommentarer på denne bloggen! :317 thoughts on “Jeg er deprimert.”

 • Hah, kul blogg denne gangen åsså =]
  Vel, familienfar'en din sin hest? Å IKKE DIN EGEN? faen, stakkars deg :-(
  Koselig samtale på msn, jeg orka ikke engang å snakke om MAUR :'C

 • Dakar deg! Vet hvordan det er å måtte se på at noen andre få r seg hest når duvl ha :(

 • Hej Matilde!

  Utrolig flot side du har =) Hvor er det dejligt for dig, at du har fået dit Photoshop igen ;) Kan også godt lide dine billeder, som du har lagt herind i din blogg. Kan specielt godt lide dem: Himmelen, Converse-skoene, og blomsterne.
  Du bliver helt sikkert en fantastisk fotograf, når du begynder en uddannelse ;*

  Nanna Carlsen || DogPaw

 • Ndaaaaw! Um… Jeg ville nok duppet
  av om jeg måtte DELT hest med noen.
  Dyp hysteri hadde hodet mitt nok
  havnet i av skrekk for at hesten skal
  like "tha other person" bedre enn mai. :(
  Jeg har stor medfølelse for deg, skal jeg
  si! Menneh… søte bilder da, lille grønne
  grønnskolt. :3
  Klem <3

 • Haha, stakkar x') Conversebildet var GENIALT! Bare sånn at du vet det *trykke det inn i hodet til Matilde*. :D Ørkenmaur? Ørkenskilpadder er bedre :L

 • minst 10 av mine veninner har egen hest. det er uutholdelig, men heldigvis har du Belinda og jeg Brage. Så vi overlever nok. Jeg vet faktisk hvordan det er at andre får hest og ikke en selv, det er, ja, helt grusomt. Stå på, uansett hvordan det går. Klem!

 • Du skal bare være glad om familien din kjøper seg en hest, Om uansett den ikke er 100% din men familien din sin!.
  Familien min Gidde rikke kjøpe hest, jeg får aldri helle rpå noen måte en å gå på Ride skole og drive på en stall med 20 kaldblostravere. Så du er egentlig heldig der om det skjer! Lykke til!

 • Det var jo leit da ;( Men det kunne jo vært verre! Tenk på oss stakkare som ikke kan holde på med hest i det HELE tatt. For det første er det ingen staller som tar i mot og for det andre så er jeg allergisk.. Så jeg synes du er ganske heldig, men det beste hadde jo vært en egen. Du får spare, Matilde :)

 • :( Synne blir lei seg av å høre dette. Husk at du bare kan ringe eller noe da;)

  Glad i deg gærne, morsomme og herlige Matilde:D

 • Synd det. Men det ordner seg nok, skal du se – en dag tenker du kanksje noe slikt som "tenk om jeg ikke hadde hatt deg", om det nye hesten! :) Lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *