Jeg elsker uvær.

Jeg vet jeg allerede har blogget to ganger idag, men samma faen. Jeg er i skikkelig blogghumør og det får du bare finne deg i faktisk. Humøret er bedre, men det er en ting som er litt rart. Sola skinte og varmegradene stekte utenfor tidligere idag, og da lå jeg bokstavlig talt inne og trodde jeg skulle dø. Også skyer det til, og vinden setter i. Jeg river med meg kamera og styrter ut døra i retning havet. Himmelen svarter mer og mer og det første lynet skjærer over himmelen. Jeg elsker uvær!

Jeg løper gjennom skogen og sklir ned en bratt skråning før jeg snart står på en høyde med Oslofjorden rett foran meg. Vinden tar skikkelig tak her nede, og jeg blåser nesten over ende. Jeg klatrer ned på stranda og tar litt bilder i uværet, før jeg setter meg på en stein og stirrer utover havet.

Herregud så herlig. Det braker i skyene og et nytt lyn flerrer over himmelen. Jeg sitter stille, nyter vinden som river i i håret, den vriske sjøluften og saltvannet som slår mot steinene og treffer meg i ansiktet. Igjen smeller det oppe i skyene, og det begynner å blåse enda mer. Jeg tar litt bilder, vasser litt i bølgene (gummistøvler er en fin ting) før regnet kommer. I løpet av få sekunder styrter regnet ned og jeg tar kamera under gensern og løper som bare faen.

Gjennom skogen, opp skråningen, gjennom Cockhaven og til slutt oppover den siste bakken og inn døra. Utslitt slenger jeg av meg de altfor tungene støvlene og beiner opp på rommet for å laste inn bilder.

Bildene ble ikke spesielt bra, men de går greit nok til blogg. Også lurer jeg på en ting. Hva synes du om uvær? Lyn, vind, regn, torden .. Som sagt, jeg synes det er dødsdigg! Havet også, når bølgene kommer skikkelig fram. Det er liksom så mektig. Gud, jeg elsker å bo på en øy.

Er blitt mye blogging idag, men jeg synes jeg har vært flink. Så da får du være det også! Det vil si å kommentere denne bloggen, forrige blogg og bloggen før der. Haha, jeg stiller høye krav til leserne mine. Neeida. Men jeg er kjempeglad i dere alle sammen, som ofrer noen minutter av livene deres på å leve dere inn i mitt. Haha, men ja. Kommenter så blir jeg superglad!

Klem, Matilde :*


Lyktestolpe


Murvegg


Kirketårn


Epleblomst


Havet


Hav


Heeeeeeerlig!


Bølger


En som venter på sommeren ..


Gummistøvler er fint å ha når man skal gå i havet33 thoughts on “Jeg elsker uvær.”

 • Aw, det der så faktisk herlig ut. O_O Jeg som ikke liker dårlig vær. Men det var liksom så.. Mektig, som du sa! Fantastiske bilder!!! <3

 • Hej ;D

  Utrolig flotte billeder :D Du kan bare det der med kameraer? Er såå jaloux xD Elsker ikke selv uvejr, men kan være ude i regnvejr i timer.. Syntes det er så dejlig ;D

  Nanna Carlsen || DogPaw

 • Jeg elsker uvær, det er genialt. bortsett fra regn, det er stress. vått kamera er ikke en bra ting. fine bilder og sånn. bra blogg! :-) nå har du vært flink!

 • JEg liker ikke uvær :c Men kule bilder ! Jeg kan godt ta bilde av uvær, av LYN, selvom kameraet mitt ikke er LYNraskt da men!

 • herregud, du er jo utrolig. Du klarer virkelig å få en murvegg til å se fin ut. Kjempebra blogg !

 • Jeg liker uvær! Yr i ansiket <3 Vinden blåser i håret <3 deiligt og kaldt <3 Bløgeskvulp <3 Lyn og torden <3

 • igjen.. flott blogg! du overrasker hver bidige gang! syns bildene var flotte jeg :-) og forresten… jeg HATER uvær. jeg liker sol, sommer och varme <3 det er DIGG :*

 • Kjempebra blogg! :3 Jeg liker egentlig ikke uvær men det er herlig med litt regn og vind uansett! :33

 • kjempetøff blogg :) du skriver kjempebra ! Uvær er greit så lenge man er inne, og ikke blir vååååt :D

 • Du er heldig som bor så nære havet. Du blogger utrolig bra! Fortsett sånn^^
  Jeg elsker uvær. Høre tordenet braker gjennom skyene, se lyn slå ned, føle det rister i bakken da det braker, føle kraften av lynet når det slår ned. Mektig. Det er en herlig følelse.

 • Kjempekul blogg :D Bor nesten ved stranda jeg også, kun 5 min å gå. Elsker å være nede der når det er uvær og bølgene er store. Men lyn og torden er litt skummelt D:

 • Nok en gang imponerer du! :D Uvær er faktisk ganske herlig, når jeg tenker meg om, men det hadde vært kjipt med regn hele tiden x') Bildene er som alltid: FANTASTISKE! :D

 • Kjempefin blogg og naise bilder :D Liker egentlig uvær ganske godt, men når det kommer til lyn og torden er jeg ikke like tøff. Er dritt-redd for det-.- Også liker jeg ikke når det regner altfor lenge av gangen. Igår lynet det og tordnet imens jeg var ute og red, vi ble megaredde og galopperte kjempefort hjem.

 • Stilige bilder! :D
  Liker ikke uvær jeg.. Men det er vel fordi jeg tror hvert lyn kommer til å drepe meg og at det føles som om hele huset skal falle sammen bare det blåser.. Jeg er pyse.

 • Wow, du er modig. x'D Kul murvegg :33
  Jeg liker IKKE uvær. x') Men rart, jeg liker å ri når det regner. Oo KULEBILDER: D

 • Uhum, så gøy! :D Man føler seg skikkelig
  fri, ikke sant? Det gjør hvertfall jeg… :D
  Jeg har en sånn rar greie at jeg elsker
  å ri i tordenvær, for det er skummelt,
  men det føles som et eventyr også <3
  Og jeg bor på en øy (halvøy egentlig)
  jeg også! :D ~ Nesodden ~ Tehee ^^
  Veldig kule bilder, btw. :)
  OGSÅ, skal jeg si nok en siste ting;
  Jeg personlig ELSKER uvær 8D
  Unntatt når et lyn traff 70 meter
  unna huset vårt.. BRR!
  Klem <3

 • Flotte bilder<3
  Elsker uver spessielt vind.
  Bor i ålesund så vi har en del av det her:) Det er digg å sitte å se utover havet når himmelen er mørk og det er store bølger. Lyn og torden er bare herligt å se på å enda bedre å fange på foto. Søstra mi, meg og pappa tok noen sikkelig flotte bilder av lynet i Malaysia.
  Som alltid en bra blogg ^^,

 • heysann (: nr 1: toppers bilder, som alltid! samme hva du gjør med et blogginnlegg, blir det egentlig alltid suksess! :-D Jeg må inrømme at jeg har alltid syntes at det er koselig at det pøsregner, tordner eller lyner. Det gir liksom en "koselig" følelse i seg selv, spesielt om du sitter i bil eller er inne i huset! Ute er det litt værre, men fortsatt deilig med regn! :-) Ellers er sommerværet fantastisk, ingenting kan vel slå sol, strand, bading og is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *