Frokostbabling.

Jaokei. Frokost og frokost. Klokka er vel halv to på dagen. Men frokost er vel dagens første måltid, uansett hvor sent det er? Hm. Teknisk sett spiste jeg middag til frokost igår. Uansett, jeg begynner å bli litt vel lei denne lille teksten som er obligatorisk i alle bloggene mine. Noen ganger skulle jeg ønske jeg bare kunne stjele bloggoppsettet til Ida Wulff. Eller, bare når det er sånne blogger som dette jeg skriver.

Jess, nå sitter jeg ute i hagen og spiser frokost. Himmelen er blå, sola skinner og det er deilig og varmt. Fuglene kvitrer, tulipanene strekker seg opp mot den enorme himmelen og jeg er herved verdensmester til å skrive sånne typiske “perfekt novelle”-skildringer. Ehm. Greit. Været er nydelig og jeg har nettopp stått på kjøkkenet i et faens kvarter for å lage meg mat. Jeg er stolt av meg selv.

Frokosten min består av to brødskiver med jorbær på, en yoghurt, en kiwi og et stort glass melk. Hurra! Grunnen til at jeg gadd legge så mye arbeid i dette mesterverket av et måltid var ene og alene fordi jeg tidligere idag løp rundt og hoppet i trær som modell for meg selv. Oi. Det ble en lang setning. Skjerpings, Matilde. Uansett, jeg tok sju bilder av meg selv med stativ og selvutløser som jeg blenda sammen i Photoshop. Sånn bortsett fra at jeg ser helt og holdent monoglid ut på noen av bildene ble det ganske kult.

Kalte mesterverket (ja, det var ironi) noe så superuorginalt om Matilde Brandt overalt. Legger det ved under her, så får du si hva du synes. Bildet er også å se i galleriet.

Uansett, det skjer ikke så mye for tiden, så jeg har lite å blogge om. Men jeg må snart få noe til å skje, for bloggen dør jo. Yeh. Slenger ved et bilde av min superfristende frokost bare for å plage deg, så må du ikke glemme å slenge igjen en kommentar!

Blogges!


Ble du misunnelig nå?


Ta pekeren over for å se uten tekst.28 thoughts on “Frokostbabling.”

 • ååååå! Det så synsykt godt ut :-D

  Haha, digger bilde av deg :) Skam kult !

 • Jeg ble faktisk sjalu på jordbærene. Det har jeg ikke spist på lenge, lever i et sånt "jordbær-sølibat" etter mormor døde. Hun likte det, shø. Jeg er rar. Men uansett- Utrolig kult bilde!! Du er… *Prøve å finne et annet ord enn "genial"..* …. øhm. EN STOR KUNSTNER, retten og sletten. :-)

 • *SJALUIUU* Den hagen vil jeg ha. Bastabom!
  :D Bra jobba med photoshop, anyways ^^ <3

 • WoaH! Bra gjort! Mat .. nam.. jeg tror jeg DØR, så fristende var det! Hvor kjøpte du den genserenr? Jeg har leita etter en sånn lenge (A) :D

 • OMG. Jordbæææææææææær! Det er godt det! Og med krem, og på is og i sjokolademousse og med fløte og ALT. Leif liker ikke jordbær :C

  og hurra for en sunn, vitaminrik frokost for en gangs skyld (eller… frokost i det hele tatt!) Jeg er imponert, Matilde! Nå får du bare lage noe liknende hver eneste dag og gjerne rett etter at du har stått opp. *glise uskyldig*

 • Yeyy :D Brødskive med jordbær er ekstremt godt :D Gleder meg til de begynner å selge ordentlige norske jordbær :)
  Genialt bilde og :D

 • Blogg fra Langedrag / fjellet da vel ! Du har lagt ut bilder i galleriet allerede, men du kan vel fortelle fra turen også ? Fikk du klappa på en ulv eller en elg ? Du skrev jo at du hadde hatt nærkontakt med flere av dyrene der, og det vil jeg gjerne ha bildebevis på altså …

  Og Langedrag bildene er uansett sååå fiiine at vi tåler å se flere av dem.

  Ellers – fristende brødskive og artig photoshop bilde over her ;-)

 • Faen ta deg, Matilde!! :@ Nå synes jeg du skal slette det bilde av maten din, så jeg ikke dør av missunnelse!!! JEG VIL HA JORDBÆR!!!!!!!!!!!!!! Kjempekul blend ^^,

 • FYYYY! DIGG frokost, og et forj@vlig bra bilde!!! tenkte akkurat det samme om novelle skildringen din ^^ "Denne passer sånn helt perfekt inn i en historie!!" Keep Bloggin' ;D <33

 • Har vært på Langedrag, og vil bare spørre; Fikk du matet Rufus med hvitost? Gjorde jeg. :9 Håper på svar. Selv omd ette er et dumt sted å skrive spørsmål. Vet gjesteboken, men der er jeg aldri. Jaja.

  KULT BILDE!!!

  Men kan ikke si jeg ble fristet av frokosten, lever noksa "usunt". ü

 • Ågud. Digg frokost!
  Okei, imorgen skal jeg søren meg stå opp klokken syv (!) og lage meg en god frokost. (Kommer uansett aldri til og skje). jeg vil sove.
  Uansett var det utrolig morsomt bilde du hadde mikset sammen!
  Og som sagt digger jeg bloggene dine!
  Men jeg savner blogg fra Langedrag v_v

 • Herregud. Fikk sinnsykt lyst på jordbær.
  Utrolig bra bilde! *Misunne*

 • O_o
  for to dager siden drakk jeg juice, spiste 2 brødskiver med jordbær og godmorgen-youhurt. hmm, uansett. nam :3 Kjempetøft redigert bilde. Flere som misunner deg på den fronten, jeg også. <3

 • Helt seriøst, bildet ble UTROLIG bra! Skikkelig kult å se på :-P Virker sikkert skikkelig fjortis nå, men jeg finner ikke på noe annet å si.. Dritbra!

 • Så utrolig kult! (Frokosten frister også helt ekstremt!!!xD!!!) Fin hage har du også ;)!

 • hlmawiugfmdiuasgmfdiu :@ Hva f var vitsen med å friste meg med verdens beste, spiselige lille skikkelse (også kalt jordbær)?!?! :@ nei, du, skjerpings, matilde
  Men haha! Tenkte kanskje jeg og kan lage noen stilige blenderbildesaker :) Nei, slapp av, jeg har ikke blogg, haha :p Gleder meg til neste blogg da – så lenge du har noe annet å finne på enn å friste rævva av meg >: klhmshlw

 • Åhhh .. JORDBÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆR
  Kul blogg :D Men ingen fristing neste gang da xD

 • Nei, dette skulle virkelig ikke vært lov innenfor de norske grenser! Jeg hadde akkurat klart å komme ut av livet som "jordbæroholiker" også kommer du med dette? Nei, nå! Nå løper jeg på butikken og kjøper meg ei kurv med jordbær – koste hva det koste vil!

 • Matilde da! Du må slutte å friste folk! Jeg vil ha frokosten (mest jordbæra) og hage din :P Morsomt bilde :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *