Crocsløping med kamerakloss.

Når sola løper nedover himmelen og man virkelig ikke har noe som helst interessant å foreta seg, tar man likegreit med seg kamera ned i garderoben og graver til du finner de knæsj limegrønne Crocsa du kjøpte i en altfor dyr skobutikk i Sverige sommeren før. Så da gir vi mine alvorlige fritidsproblemer en stor applaus og scoller videre i denne overraskende lite innholdsrike bloggen. Okei, nok kompliserte ord for denne gang.

Forresten, det er sykt gøy å løpe rundt i skogen i Crocs. De er dritdigge å løpe i. Synd med det ekstremt forskrekkelige utseendet. Jeg er glad det ikke finnes noen mennesker i skogen. Det hadde vært direkte flaut å bli observert med de greiene der på beina. Ehe.

Over og ut.


Hurra for sykepleier-look!


Gjerder er jo kjempeinteressante.


Homofile ender! Awww!


Skog =D


Svære føtter med verdens styggeste sko på! =D


Jeg ser virkelig ikke ut som meg selv idag.


Og dette var hva som møtte meg da jeg kom ut av skogen.


Huhei. For at du skal slippe å spørre: Topp fra Urban. Jeans fra Denim Gallery. Stygge Crocs tatt av for å ikke ødelegge stemningen. Ja, bildet er tatt med selvutløser :p


Lang lukkertid ffs!


Jeg har ikke noe liiv. Derfor!


Huhei.


Homofil and flyr.

18 thoughts on “Crocsløping med kamerakloss.

  1. Crocs (eller Clogs, som jeg kaller de) er kjeeempe gode å gå i, men jeg må si jeg faktisk blir skikkelig flau når jeg går med de til butikken. De er stygge, jooo! Haha XD Uansett, superduper interissant blogg, for folk som meg med fritids. Hurra. Jeg likte de homofile endene, så søtt <3

  2. Haha, hver gang jeg entrer bloggen din er jeg overbevist om at du ikke kan bli bedre, men jeg blir alltid overassket! Du blir bare mer og mer genial, homofile ender liksom! :D

  3. Oii!! Jeg hadde fått høydeskrekk om jeg hadde vært deg.. Det er jo milevis ned til bakken Ö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *