Vinterferiegalskap på film.

Uff, jeg veit det er blitt litt mye videoblogg og litt lite milelang tekstblogg med en dulliard bilder i det siste, men jeg bruer opptil åtte timer på en slik blogg, og er veldig umotivert for tiden, så du får ha meg unnskyldt. Jeg har tre slike blogger på gang, og de kommer ut når jeg er motivert igjen. Uansett, dere husker sikkert alle bloggene fra Sverige? Her ser dere et par scener fra disse fotoshootene. Alfons og meg – i levende live.

Dere får bare overse min forjævlige potetsekk-sits, jeg kan faen ikke ri. og den elendige klippinga, jeg kan liksom ikke være ekspert i alt. Og legg skylda på min minimale interesse for musikk når det gjelder sangen. Måtte bare finne på noe. Men det er ikke stort å gjøre med det akkurat nå, så du får bare prøve å ignorere det. Uansett, her er filmen!26 thoughts on “Vinterferiegalskap på film.”

 • Filmen ble jo kjempe bra :-D Aweeee, Dere er så søte sammen! Fine fine Haffi-fonsen (Řhm…) :-D <3 Stampe også, forsåvidt..

 • Hei! Ideen er god, og sitsen din er ikke så dårlig. MEN DU RIVER ALFONS I MUNNEN NOE HELT FORJņVELIG I DEN FŘRSTE ALOPPFATNINGA! Stakkars hest, den slår jo opp med hodet i ubehag..

  SVAR: Første runden stakk han no jævlig der oppe, og andre gangen var han like gira, så jeg måtte holde ham igjen av all min makt. Han slår opp med hue fordi han vil løpe, og senker det igjen når jeg slipper ham. Han er blitt ridd steinhardt og bryr seg ikke om at jeg ber ham roe seg ned. Han er blitt ekstremt hard i munnen, og derfor pleier jeg å ri ham bittløst eller med halsring for mer kontroll. Ja, stakkars hest, men jeg kan ikke la ham løpe i hundreognitti på et ulendt jorde heller. Jeg hadde sjekket bakken for steiner i en bestemt løype, og det var der han skulle gå. Det er livsfarlig for både hest og rytter om jeg lot han stikke, i verste fall kunne han falt og brukket et bein. Kan anbefale deg å være tilskuer på et sprangstevne, så kan du tiltale hele hestenorge for dyremishandling. Det å holde igjen overivrige hester er ikke noe sjeldent syn. Men sorry for at jeg er dyremishandler da.

 • HERREGUD, FRITT FOR ALFONS!! Han ser utrolig, sinnsykt, herlig ut å ri! :0 Spesiel galoppen! Herregud, HAN kunne vi prøvd oss med galoppsits – det hadde vært sinnsykt kult! Også stampe da, så herlig! :3 TA MEG MEEEEED!!!!

  … Og ja, fin video forresten! Miriam stakkar blir litt oppslukt av de fine hestene :3

 • Jeg har aldri annklaget deg for å være dyremisshandler, jeg ville bare gjøre deg oppmerksom på at den rivinga i munnen ikke så noe god ut. Sete og sjenkel for å bremse, min venn.

  SVAR: Unnskyld meg, men har du noensinne klart å stoppe en superivrig hest som vil stikke ut med sete og sjenkel? Og hvor gammel er du? Hvis du er så erfaren som du fremstår som, hvordan kan du da synes synd på en superhappy hest som er kjempegira for å endelig få løpe skikkelig fort? Han løfta hodet fordi jeg ikke slapp tøylene da jeg fatta gallopp og kjørte hodet opp. Og jeg RIVER HAM IKKE i munnen, jeg HOLDER HAM IGJEN. Det er faen meg forskjell der! Hvis du ikke tror jeg har peil så tar du virkelig feil. Jeg kjenner den hesten der ut og inn, og har de siste tre åra ridd ham bittløst og med halsring både på bane, på tur og jeg har hoppet med ham. Jeg er IMOT bitt, men jeg er mer imot at man lar en hest løpe ut på den måten, det kan som sagt ende med katastrofe! Og jeg foreslår at vi tar denne diskusjonen over MSN. Legg til matilde@askeladd.no hvis du har noe mer du skulle ha sagt om min behandling av hester. Fortsetter du sånn her må du regne med å få en god del folk imot deg, for det du sier høres veldig lite vettu ut.

 • Kjempefin film, du rir jo bra da! :D Ser utrolig kaldt ut i bare sommerkjole! ^^, Forresten, herregud “Frida”!!! Synes ikke Matilde river lfons i munnen i det hele tatt jeg! Det ser mer ut som om han tar hodet opp da hun fatter galopp, noe de fleste hester gjør. Hvis du bare kommenterer for å være frekk synes jeg du kan gå å være tragisk et annet sted, og kanskje lære litt mer om hest :)

 • Denne filmen ble kjempe bra Matilde:). Du er gal du jente! <3 Og leste den ene komentaren der henne på står at du driver dyre misshandling. Da vet hun ikke hva dyremisshandling er. Desverre er det folk som bare er utrolig missunelig :D

 • *puste dypt inn og ut*
  FAEN FOR EN JņVLA BRA FILM!!!!! *unnskylde seg for sterkt ordbruk, men har en storebror, så skylder på han*. FOR NOEN NYDELIGE HESTER!!!!! Du er gal! Har også ridd hester som stikker ut, så det er skummelt, i tillegg når man rir barbak (med min balanse, er jeg i bakken på minst 2 minutter) OG det er ulendt terreng. Uansett er det nok ikke såå gøy å sitte på en haffis (som er utrolig skjønne) uten hjelm, når den stikker ut. Hun ''Frida'' anbefaler jeg at tar en titt på SPCA som går på Animal Planet, så kan hun se hva dyremisshandling er :C Misunner deg for å kjenne de søtingene!!

 • IH! Nydelig film! :D Dere er så.. fine sammen! =D Også minner han meg sykt masse om Pia. Hihi :D Syns ikke sangen var så værst til filmen jeg (: Men .. ja, de hesten var bare så utrolig fine :D<3 og sitsen din er langt i fra en "forjævli potetsekksits" i forhold til min, vennen :) <3

 • okei, jeg heter også Frida men jeg har ikke skrvd noen spydige komentarer! :) Du er kjempeflink! artig blogg også :D Alfons ser kjempekjempefin ut å ri og sitsen din er ikke dårlig, du skulle sett min XD

 • *se på filmen , Dåne* *Våkne 10 min etter på, ta en ny kikk, DÅ…NE* Fy fader Matilde! J**** bra film ass ;) Og hun Frida kan bare holde kjeften.. Menjeg har lyst og høre stemmen din <3

 • Kjempe fin film, Matilde! :]
  Du er tøff altså, jeg hadde ikke satt mine ben utafor døra i kun en kjole i -17 grader.. xD

 • Heha, hun der Frida som anklager deg for å misshandle hesten er tragisk. Mabel, fjordingen jeg rir – er også sånn at hun stikker opp hodet når hun vil løpe, og det er ekkelt når du kjenner på hesten du rir at den vil stikke ut. Super video, og du skriver fantastisk!

 • Jeg er veldi på leit etter den sangen du har på videoen :) hva heter den ? xD Kjempe bra film ! Såg veldi kaldt ut :O

 • Ikke for og være slem men jeg syns personlig at musikken ikke passa :O Kansje noe mer stille til en heste film? Haha xD

 • Utrolig bra film! : D En "vinterdrøm" , haha xD .. Utrolig leit å se den komentaren over .., ikke alltid like lett. Hun har sikkert gjort sånne til før hun også .. Men , men . Det beste med film er at man ser hva man gjør feil, så kan man prøve å rette på det. Selv har jeg sikkert gjort feil når jeg rir tusenvis av ganger.
  Synes ikke du har en dårlig sits . ;)
  Siste gang; En kjempebra film!

 • Sinnsykt bra film! Det så kaldt ut, men så også ut som du koste deg også da! Du er proff! :- D

 • hihi ^^ Det første så liksom bare litt kaldt ut :P … Uansett hva man blogger om/ legger ut video av vil man alltids finne de som bare ELSKERå rakke ned på andre… Og tror de vet utrolig mye bedre selv,, La de få komentere dritt, om de føler seg mye bedre av det, de bare driter seg ut ^^

 • Jeg ser hvertfall ikke noe galt i at du holder igjen hesten.

  Filmen er kjempefin! Det ser kjempemorsomt ut. :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *