Første dag på Sentrum Scene.

Dagen begynner vel egentlig med at jeg løper ut døra og kaster meg i bilen og venter på at pappa skal komme og kjøre meg inn til byen. På vei innover finner jeg ut at jeg vil ha et nytt objektiv. Så vi stopper på Japan Photo og jeg får med meg en herlig, svart Tamron 18-270mm. Så kjører vi til Sentrum Scene. Jeg hopper ut og leter etter en inngang, og etter å ha gått rundt hele Sentrum Scene fire ganger finner jeg en dør.

Jeg registrerer meg og får et überfancy armbånd som gjør at jeg kan fly inn og ut som det passer meg. Så blir jeg guidet gjennom bygningen og der møter jeg Lise og Madeleine for første gang. De er også i nettredaksjonen. Så får vi beskjed om at Marius og Mari fra Yber.no er litt forsinket, så vi blir guidet av “MAT”-lapper med pil på gjennom hele Sentrum Scene IGJEN. Seriøst, det var sykt langt å gå. Målet var cafèen, der vi skulle få i oss noe mat. Og om man ikke var sulten fra før av, ville man garantert bli det etter DEN gåturen! Vi blir sittende på cafèen i ca en halvtime før Marius og Mari kommer. De neste to timene går med på å snakke om hva våre oppgaver i nettredaksjonen vil bli, og jeg skal da altså ta bilder av alle som skal på scenen.

Great. Gjett hvem som aldri noensinne i hele sitt femten år korte liv har tatt scenebilder? Eller innebilder generelt? MEG. Jeg satt jo fint i det. Så fikk vi lynkurs i scenefoto av Marius, og jeg tok noen prøvebilder under sceneprøvene, og resultatet ble jo helt greit.

Så er det på tide å finne de andre utstillingsfolka! Etter ti sekunder med intens leting finner jeg fram, og da får jeg vite at det er ekstremt har dkonkurranse på utstillingsfronten denne gangen. Jeg finner straks ut at bildene mine er sjanseløse.

Så blir det rigging av utstilling, opphenging av bilder og annet surr. Etter to timer med slit er det matpause igjen, og tislutt får vi litt konstruktiv kritikk. Så tar jeg litt mere bilder av det som foregår på scenen, før pappa henter meg. Det har vært en lang og slitsom, men likevel supermorsm og lærerik dag med masse kule mennesker!


I bilen på vei mot Sentrum Scene


Ser ut til at jeg har kommet rett, ja!


På leting etter mat :3


VI FANT MAT!


SJEKK UT YBER.NO, ALLE SAMMEN!


Scenebildeprøver :P


Jeg fant bildene mine!


.. Og jeg fant ut at det var hard konkurranse.


Vi vurderer hvor hvilke bilder skal henge


Opphenging av bilder


Opphenging av bilder


Mine bilder er på plass!


Moro i pausen


Jeg kjeder meg. Da tar man bilder av det som skjer på scenen.


Vente på pappa

13 thoughts on “Første dag på Sentrum Scene.

  1. Føler du får nye ting til kamera ditt hele tiden ! x) Jeg og vill ha ! :P Men Kjempe bra blogg, og flotte bilder :D

  2. *Amazed* gud, jeg bedårer bildene dine. :3 BTW. Dette krever jeg svar
    på. HVORFOR har du alltid penger til fotoutstyr?! xD Jeg er så misunnelig C=
    <3 Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *