Atten Brandter og blå himmel.

Yeah, idag har det skjedd ganske mye egentlig. Hadde morgenutslipp på stallen, altså jeg tvang meg selv opp altfor, altfor tidlig. Morgenutslipp, som innebar å legge på dekken, fÅ´re og leie ut ta ut EN DEL hester. Deretter så drar man hjem og løper i dusjen. Så bruker man en time på å fikse seg, får ærlig talt, man skal jo på hytta! Okei, vi skal feire bursdagen til tanta mi, så man har en passe god grunn til å vaske håret tre ganger.

Man stresser ut i bilen, for resten av familien Brandt har allerede ventet lenge nok. Så forlater man Ormøya i en nyvasket Land Rover Discovery og setter kursen mot Gullverket. Der hytta vår ligger. På Oslo S plukker vi opp min voksne og geniale kusine Marte, før vi suser i retning Eidsvoll i 120 km/t.

På veien er jeg noe hyper, og praten går mest i Finnmark, grandfilleonkler og sjalueUKM deltakere fra Grønland som banner på kebabnorsk. Hurra for oss og våre superinteressante samtaleemner!

Uansett, omsider nærmer vi oss Gullverket, som forøvrig heter det fordi det var et gullverk, liksom, gruver, og ja, det er gullgruver der fremdeles. De er skumle. Vi ankommer hytta og blir møtt av en bom. Så vi må gå. Visse av oss tenker ikke og kommer seg ikke forbi fordi bommen er i veien og det å gå rundt er helt utelukket. KREMT, Matilde. Jeg prøver å gå rundt, og setter meg fast i et sauegjerde. Hurra.

Omsider kommer jeg meg forbi den dumme bommen og når jeg, etter å ha tuslet opp en koselig kjerrevei, ankommer hytta, er det tid for klemming. Etter å ha hilst på alle og sånn, venter vi bare på familien Wilassen, som inneholder litt kulere folk. Kusinene våre, Ada og Thea, kommer omsider og det blir loking i lavo, hopping tra døde trær og kakespising resten av dagen. Vet ikke egentlig hva mer jeg skal si, men jeg skal gå til Finnmark en gang.

Mot slutten fikk jeg den geniale idèen her: “JEG SKAL GÅ PÅ SKI!!!!!!” Og som du sikkert har fått med deg, så er ikke vintersport helt min greie. Jeg hadde endt opp i spagaten ni ganger hvis jeg hadde vært myk nok. Ehm. Legger ved noen bilder du kan le av.

Såeh, ja. Vi blogges!


Vi begynner å nærme oss


HESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fremme! Da var det bare å gå opp.


.. Men verden er imot meg.


Såå glade vett


Og vi går. Og går. Og går.


Og så ser man målet!


Flere Brandter kommer


Lavotull


Matilde Brandt i kjent stil. Ehe. Selvsagt må man ha med seg tusjen i skogen!


Kusinene Brandt xD


.. Og alle vet hva man skal ha på beina. Herregud.


Thea flyr


Ada viser sine turnskills


Det var faen meg høyt ned. Og når man er 180 blir det enda verre. GAH.


Sol


Man hopper, og lander og .. Sitter fast.


HAPPYY


Kusinene Brandt


I bilruta :D


Maria er gal.


Maria sliter.


Matilde sliter enda mer.


JEG STÅR OPPREIST!!!! OMG OMG OMG!!!!


.. Og det varte ikke lenge. Kaldt!


Ikke spør.


Og så var man i snøen igjen. Faen ta dusten som fant ut at alle nordmenn er født med ski på beina.


Kake!


På vei hjem

28 thoughts on “Atten Brandter og blå himmel.

 1. Herregud, jeg ler! For noen geniale bilder!! Du er virkelig ikke født med ski på beina, du! (vel, velkommen i gjengen sier jeg. Med en gang jeg får litt fart på skia, tar det to sekunder før jeg har landet i nærmeste snøfond…)! DEN KAKA SÅ… GOD UT. Og her sitter jeg på jobben og surfer i matpausen min som består av vg-lesing og kyllingvinger. HURRA. Jeg vil hjem :C Men uansett, whining til side – genialt skrevet + geniale bilder = genial blogg! :D

 2. Hahahaha, geniale bilder x'D Jeg er heller ikke født med ski på bena :-( Mer sånn med dressursalen mellom bena.. Hvor perverst det enn måtte virke.. 'host'… Men ja, haha, jeg lo av de bildene :-D

 3. HERREGUD, JEG DŘR!
  Utrolig morsomme bilder av deg som går på ski XD
  Du har misforstått, det er NORDLANDSFOLKE som er født med ski på bena (H)
  Neida xD
  Men, morsomt skrevet :-)

 4. Haha xD
  Du skriver dritbra:D
  ingen kan måle seg med matilde brandt (h)
  Uansett!, kjempe bra blogg, å igjenn husterisk morsom :')

 5. Herregud, du er rein genial :D Hver gang jeg ser du har fått ny blogg, henter jeg noe å drikke, går på do og koser meg med bloggene dine (gå på do er veldig viktig). Uansett. Du er så genial at jeg blir missunelig :-(

 6. Å… gå barbeint på snøen er greit, men ski? No way XD

  Genialt at dere hadde UGGs i sånn.. fargeforskjeller

 7. haha , jeg er heller ikke født med ski på bena XD
  Heller født i salen : )
  Drit dra blogg , jeg måtte le når du gikk på ski. sorry (a'

 8. hahahahahahah! jeg gikk på ski i dag jeg og. det er koslig å gå på ski når man har med en fuglehund som trekker deg! (som jeg altså hadde) trengte ikke å gjøre noe, helt til hunden fant ut at trærne som var 5 meter utti dypsnøen og utafor sporet bare MÅ…TTE utforskes. da lærte jeg meg at jeg måtte styre hunden.

 9. Haha Matilde genialt og skive "hi!" i hånd flata da, ser det jo helle tiden.
  Jaja moro det og stå på ski ikke sant er like dårlig som deg. :D

 10. Jeg må si meg enig med noen av de som har skrevet før. Du og Maria ligner veldig, men jeg synes dere ligner i hele ansiktet og ikke bare øynene. Bra blogg btw. (a'

 11. Er du 180 cm høy? Eller er det jeg som har missforstått noe? Isåfall, du er drithøy! :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *