Alfons + Matilde + sal = sjokk

Om jeg ikke har lagt fram de merkeligste beviser for de rareste fenomener som foregår i Sverige enda, som for eksempel i forrige blogg, har det jaggu skjedd enda mer. Matilde rir med sal! Eh, ja, og sjokker skulle komme når? Nå. Jeg red nemlig ALFONS med sal! For første gang i historien kravler Matilde Brandt opp på den hårete fettklumpen av en hest og dumper ned i en rådyr Kentuckysal.

Kalle, den rare fyren fra forrige blogg, stilte villig opp som fotograf for å dokumentere denne utrolige hendelsen. Etter ekstremt harde instrukser fra min side om hvor han skulle stå og når han skulle trykke på DEN knappen, ikke den lille, fikk vi til et greit resultat.

Ettersom det er første gang jeg rir Alfons med sal, er ikke sitsen på topp her. Han er utroliig feit, og ganske vanskelig å sitte korrekt på, spesielt med sal. Men jeg prøvde, og det ble nå litt bilder.

Blir superglad for respons, synes selv disse bildene ble superbra! Applaus til Kalle, alle sammen!


Alfons og meg i gallopp


Vi hopper over en grøft!


Full fart!


Er ikke Alfons verdens fineste hest, så veit ikke jeg :P


Strekke skiiikkelig ut i galloppen


Herligstee :D


Og nå tar vi i så godt vi kan! :P


<3


Gjennom skogen


Trav på stien nede ved vannet

15 thoughts on “Alfons + Matilde + sal = sjokk

  1. NYDELIGE BILDER!! Han Kalle-fyren er jo flinkere enn meg, joooo.. ;o Haha, dere to er så fine at jeg risikerer å begynne å grine av glede her. Skulle ikke vært lov. Jeg digger Matilde og jeg digger Alfons! <3

  2. Kjempeflotte bilder, Alfons er supersøt, og Kalle er innmari flink med kameraet ditt for å være nybegynner! Bra bilder, bra blogg. Gleder meg til de neste!

  3. Det ser så utrolig herlig ut, alt sammen :'D Du er kjempeheldig. Begynte å le av "den hårete fettklumpen.." joda, men kjempebra bilder og Alfons er nydelig som alltid

  4. Applaus til Kalle ja! bildene var flotte. Mamma klarer ALDRI å få ett eneste OK bilde av meg og Montana. Blir bare ute av fokus ALLE sammen! :C Alfons er virkelig den fineste Haflingeren jeg har sett!

  5. SAL??? Hvet du hva det er ?! Hihi. Genial blogg da! Jeg digger Alfons *diggepå* Diggbar blogg (a)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *