Å styre uten sjenkler.

Denne dagen begynte med at jeg våknet. Så løp vi ut og slapp ut hestene og ga dem høy. Så spiste vi frokost. Så løp vi ut til hestene og red litt, tok en del bilder og bare hadde det moro. Så spiste vi lunsj og hestene hadde pause. Så hentet vi hestene. Så .. Neida. Dette blir ikke en så-blogg. Dette blir en helt vanlig, lang bildeblogg fra mitt superinteressante liv. Idag har jeg nemlig prøvd meg som shettiskusk og hønsebonde!

Vi setter Alfons inn i stallen der han desperat vrinsker om hjelp. Men til ingen nytte. Den stakkars hesten er og blir innestengt i stallen. Stampe skal derimot spennes foran vår elegante lille vogn, for vi skal nemlig ut å kjøre!

Jeg har egentlig aldri lært å kjøre. Jeg kan ikke kjøre scooter, jeg kan ikke kjøre bil og jeg kan ikke kjøre hest og vogn. Og når jeg da sitter der med et sett tømmer i hendene og en småsta shettisrumpe foran meg faller det meg ganske fort inn hva man styrer med. Når man ikke har sjenkler, legges det full vekt på stemme og tømmer. Stampe er herlig, og det går egentlig utrolig bra! Og herregud, så gøy det er å kjøre! Det humper ikke, man blir ikke sliten og man må ikke holde seg fast. Det er egentlig utrolig behagelig. Vi prøver oss i trav også, og det går kjempebra! Maria kjører også litt, og vi tar noen bilder. Så setter vi kursen hjemover, der en passe desperat haflinger venter utålmodig på sin bestevenn. To fornøyde hester slippes ut på enga av to fornøyde Brandter med hvert sitt fornøyde kamera.

Så går vi inn og surrer foran TV’n, før vi finner ut at det er en fin dag for en skikkelig fotoshoot. Vi tar noen bilder av hverandre med hestene på enga i det nydelige ettermiddagssol-lyset før hestene settes inn og vi kryper til sengs. Det er tross alt en ny dag i morgen!


Det er ikke alltid like lett å få tak i ponnibeista!


.. Man tar Stampe med makt og lokker Alfons med mat. Den eneste forskjellen mellom dem er en K.


Meg og Alfons, overse mongohjelmen som ikke er min


Maria og Stampe i full fart


Meg og Alfons i full fart


Fôring av gale høner


En noe misfornøyd Alfons.


Stampe seles opp


Stampe kjøreponni


Utsikt


Stampe og meg


Meg og Alfons, portrett


Meg og Alfons i farta


Livet er herlig, hva?


Ikke spør.


VI SER PÅ TOON DISNEY PÅ SVENSKA FORDI VI ER SÅÅÅÅ KULE!11 thoughts on “Å styre uten sjenkler.”

  • det ser ut som en kjempemorsom dag! :-o har også lyst å lære meg å kjøre sånn en dag :)

  • Det er kjekt å kjøre :D Har gjort det på rideleir, på en fjording og på en shettis :D btw. Kjempefine bilder, og du er alltids like flink . både til å ri, og ta bilder ! :D . Og tilslutt: Dette her har vert en kanon kjekk dag ! :D Det har tilnå komt ut to blogger :D:D:D

  • Kjøring er egentlig ganske gøy, selvom jeg aldri har "gjort det" selv. jeg har bare vært passasjer. Og jeg har funnet ut at meg + en annen + hest + vogn = miriam får plutselig ufattelig dårlig balanse! Tror jeg holdt på å dette både foran og bak hundre og førti ganger- MINST. xD Awf, stampe er skjønn, det samme er alfons! :3 Svensker har fine hester!

  • Nais blogg, Naise bilder. Jeg digger bloggene dine og jeg digger Stampe og Alfons!! Yeeeey :-D <3 Bad kommentar, i know. Jeg har ikke fantasi. Over og ut.

  • Åh, jeg kjørte vogn med en herlig, søt liten svart shettis i Shetland ifjor sommer! KJEMPEGØY :D

  • Haha, jeg har på meg lik genser som Maria har på bildene i dag :D .. ser utrolig koselig ut! Og det så ikke lite komisk ut da du løp etter den høna :P

  • Hørtes ut som en artig dag! Fotografering er jo helt digg, og kjøring er også virkelig kult, men jeg foretrekker å sitte på hesteryggen jeg (: Stakkars Alfons så virkelig desperat ut han xD Og høner kan være noen idiotiske skapninger iblandt!

  • Kjøring er ganske enkelt ;) Egentlig temmelig logisk hva man skal gjøre, også.. Fin blogg, med masse fine bilder, som vanlig :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *