Sannheten om KFBM.

Kurt Fluffy Bernt Morten vokser og trives på hylla si han, suger i seg vann som en og annen svamp. Men vet dere hva Synne har funnet ut?

KURT FLUFFY BERNT MORTEN ER EN HUSFRED!!!!!!!!

“Husfred (Soleirolia soleirolii) er en eviggrønn, krypende staude. Den danner puter og dekker flater med en tykkelse på ca. 5 cm. Stenglene er glassaktige og trådtynne. De bærer spredte blader, som er runde med hel rand. Formen er varierende, og bladene er ensartet gressgrønne på begge sider. Blomstringen skjer i alle milde perioder av året. Blomstene er grønne, og sitter nesten helt skjult i bladhjørnene. Frukten er en nøtt.”

Det Wikipedia her prøver å si, er at Kurt Fluffy Bernt morten er en jævla soleirolia soleirolii som kryper og går i grønt hele året. Han er laget av glass og lider av anoreksi. Han har varierende former og blomstrer av lykke når det er varmt ute. Blomstene hans er skjult i bladhjørnene og han har nøtter.

JEG DØØØØØR. Jeg gikk inn for å kjøpe et tre og kommer ut med en helvettes husfred! Liksom. HUSFRED??? Det høres så .. FREDELIG UT. Jeg dør.

Skal forresten aldri bli inder. Det var jææævlig vanskelig å ha Kurt Fluffy Bernt Morten på hodet. Tro meg.


Yeah, sånn er vi. (FØL DEG BEÆRET, MIRIAM!)


Kurt Fluffy Bernt Morten :D


Kfbm og meg


Kfbm og meg, se så søte vi er :D (Øya er ikke redigert, til dere so lurer liksom. De blir så blå med blits.)13 thoughts on “Sannheten om KFBM.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *