Kurt Fluffy Bernt Morten.

På søndag spiste jeg og Matilde jordbærkake. Og siden søndag har jeg hatt sykelig lyst på jordbærkake. Jeg vil ha jordbærkake! Faen. På mandag, igår, var det en morsom dag på skolen der jeg som vanlig ikke fikk gjort en drit fordi jeg satt og lo av ingenting til vikarens fortvilelse.

Etter skolen tar man trikken ned i byen, og med tusen kroner i lomma går man ut av trikken og står midt i Oslo sentrum. SHOPPING!

Man tenker seg om og finner ut at man trenger en ny jeansthigts ettersom den gamle er full av lo som ikke går vekk. Dessuten trenger man sminkefjerner, for etter å ha gått med hovent øye en hel dag kun fordi man ikke gadd fjerne mascaraen dagen i forveien begynner man å bli en smule dritt lei. Og når man først må til Vita kan man kjøpe ny mascara og, pluss en ny Rosebud minted rose, fordi den andre forsvant sporløst for noen uker siden. Og ettersom jeg er avhengig av peppermynte om morgenen og leppene mine er så tørre at de holder på å falle av, så har man en god grunn til å bruke 98 kroner på en ny en. Enig, hva?

Så tusler man til Vita og bruker 349 kroner. Deretter beveger man seg ned mot Bikbok i håp om at de fremdeles selger den lotiltrekkende thigtsen jeg er på jakt etter, og det gjør de! Så bestemmer jeg meg for å gå opp i dyrebutikken og se etter noe å skjemme bort de tre hårete vesnene jeg deler rom med. Jeg kjøper et hus til Whitty, ettersom Luna sover halvveis OPPÅ Darling om natta og Whitty sover alene i en krok. Så kjøper jeg shampoo til marsvina, en børste til Whittys pels og noen stenger de elsker å gnage på.

Så går jeg over Jernbanetorget og bort til Nille, og idet jeg går inn der får jeg en genial idè: JEG KJØPER ETT TRE!

Jaokei. Enda en av mine syke idèer. Men hvorfor et TRE? Jo, for jeg skal nemlig redde verden! Trær redder verden nå om dagen, ikkesant? Derfor tusler jeg bort til blomsterbutikken på jakt etter et tre.

Det eneste treet jeg fant var et bittelite et til 75 kroner. Jeg kjøper det og går mot bussen. På bussen finner jeg ut at det ikke har stamme, så jeg har visst kjøpt en busk istedet. Vel hjemme finner jeg et navn til blomst, tr .. BUSKEN, og det ender opp med Kurt Fluffy Bernt Morten. Men nå er jeg i tvil om Kurt Fluffy Bernt Morten er en busk. Han stinker faen meg impregneringsspray og drikker sykelig med vann.

Så, har du noen peil på hva Kurt Fluffy Bernt Morten er for noe? Et tre, en blomst, en busk eller en jævla urte ?!

Gartner er det siste jeg skal bli.


Jordbærkaka vi spiste på søndag, NAM!


Jeg vil haa!


Jeg bare trykka på knappen på vei opp. Skummelt.


Hade, vonde øye!


Ny =D


.. Jeg måtte bare.


NAM :D


Den lotiltrekkende jeansthigtsen :D


Marsvinbørste :P


Marsvinsjampo


Fordi de fortjener det.


KURT FLUFFY BERNT MORTEN FOR FAEN :D


Kurt Fluffy Bernt Morten helportrett.


Er fornøyd jeg :D


Noen digga huset sitt.


Whitty i sin nye bolig!

24 thoughts on “Kurt Fluffy Bernt Morten.

 1. Nei, nå sitter jeg her med latterkrampe igjen!! Og han derre Kurt Fluffy.. (vent litt, må bla opp og se..) .. BERNT Morten ruler! xD Genialt skrevet.. Huset har blitt ganskepopulært ser jeg xD

 2. DEN KAKA VAR DEN BESTE JEG HAR SPIST PÅ… LENGE! Creds til Heidi for den, altså! :) Også har du kjøpt sånn mascara som jeg kjøpte Ųg :D Gnagerne dine er nydeligee, og du mp huske på og ikke tråkke på Per, da blir miriam lei seg :( haha. GOD.. he.. KVELD! =D

 3. du har samme maskara som meg og x') maxfactor false lash effect ^^ (tror det er sånn det skrivest)

 4. Bæh. JEG VIL OG HA 1000 KR! Det var ett bra kjøp du hadde kjøpt da :-D
  Begge de to mascaraene du kjøpte er kjempebra :-) Og den sminkefjernetulledallen er også veldig bra har jeg hørt. Uansett. HVORDAN FÅ…R DU SÅ… MYE PENGER? jeg blir missunnelig.

 5. hahaha, jeg må le .. du skriver så genialt :D å, forresten .. den blomst-tre-urte-busk-dingsen din, jeg tror jeg har sånn jeg også (i) .. haha :-D

 6. hihi, vel her er jeg igjen x3 Iverig følger jeg med på den interessante bloggen din! :D
  *ler* Haha, Kurt Fluffy Bernt Morten var det beste navnet jeg har hørt! xD Jeg kjøpte meg nettopp en kaktus som heter Bob~Fjong
  jeg da x3

 7. GELMTE OG SKRIVE AT; Whitty har sånne gardiner som ikke jeg har!!!!! :0 kjøpt på jysk, princess eller kid-interiør?! :C Jeg vil Ųg ha blå gardiner og ett tre utenfor døra mi. -.-

 8. Tror det er en plante som heter husfred. Ligna i alle fall. Men husfred i huset til Matilde? Neppe. Haha..

 9. JEG KAN SE PEEEER :3 HALLO, savner han meg? :D:D:D

  Og, Matilde da, det er en utreplante. De er hvertfall ikke et tre! DET ER EN TREPLUR… det vi fant på i går som jeg ikke husker fordi jg klarte å sovne på stueteppet. DERFOR xD

  Du blogger genialt og har alt for mye penger tilgjengelig. GIEF <3

 10. Haha Matilde! Du klarte det igjen! Fantastisk bra blogga + et godt røver kjøp! har den tightsen, + mabelin maskalaen, og gnager shampooen, men kan ikke bruke den siste, for min er ja.. Borte ;( Du bør også kjøpe sånn annen sminkefjerner i tilegg, sånn "krem" + ansiktsvann! Koster ikke like mye, og rengjør mye bedre ;D Neste maskaraen du bør prøve er Clinik :D

 11. Haha, på shopping ja! Kurt Fluffy Bernt Morten har det sikkert strålende hos deg, haha :D Elsker bloggen din! Og festlig at du har fått deg en sjelevenn da. Altså, Kurt F.B.M, såklart! Jeg skal strax få meg et hamster igjen.. gleder meg noe sinnsykt! :')

 12. Sitter her med latterkrampe jeg. Kurt Fluffy Bernt Morten er sannsynligvis tidenes mest geniale busk. x) Heldig du som var på shopping, men du burde ikke kjøpe Max Factor, det er testet på dyr :/ klem

 13. VILDE: Du vet at tilnærmet alt av sminke er testet på dyr? Også vanlige mascaramerker som L'oreal, Maybelline, Nivea, osv?

  Det eneste jeg vet om som en kan kjøpe trygt er MAC-sminke. H&M Tester ikke ferdige produkter på dyr, men kan ikke garantere at ingrediensene ikke er teset på dyr.

  Colgate er testet på dyr, Cillit bang er testet på dyr, Dolice & Gabbana tester på dyr, Gilette tester på dyr. Du kan knapt snu deg i en vanlig matbutikk uten at produkter som er dyretestet er der.

  Ikke misforstå, jeg er imot dyretesting selv, men som fattig student har jeg hverken råd eller tid til å lete etter alternativer når det er så få av dem. :)

 14. Må bare si at sånne stenger ikke er så bra for kaniner..

  SVAR: Hvorfor tør ingen oppgi navn når de har noe de skal pirke på? Uansett, jeg er fullt klar over at det ikke er SUNT for dem, men de dør ikke av å få det et par ganger i året. Det er som gangerblanding, de elsker det men har ikke godt av det. Darling får selvsagt skikkelig fÅ´r ved siden av, men nå på vinterstid er det ikke så mye ute man kan hente inn og la dem gange på, så da får de slike stenger en gang iblandt. Jeg vet faktisk hva jeg driver med. Men takk for advarselen! :) Du er forresten ikke anonym selvom du ikke oppgir navn, og jeg veit godt hvem du er.

 15. Aww. så søtt marsvinhuset var x)
  Kurt Fluffy Bert Morten, hvordan i huleste kom du på det!? x)
  Bra blogg foressten ^^

 16. Haha jeg DAUER AV LATTER!!!!
  HERREGUD… Kurt Fluffy Bernt Morten helportrett?!

  Ps. Jeg tror det er en slags eh… hva heter det nå igjen? PLANTE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *