En helt vanlig onsdag.

Jeg har fått flere spørsmål om hva jeg driver med når jeg ikke er pålogga på MSN. Hvor er Matilde Brandt når hun ikke er på MSN? Jo, som alle andre stakkarslige femtenåringer går Matilde Brandt på noe fælt kalt SKOLE. Forrige onsdag var kamera med på skolen, til mine stakkars medelevers fortvilelse, og det ble jo noen blinkskudd som bare må i bloggen. Kun fordi jeg er ond iblandt.

Uansett. Det er ikke så mye å si om en helt vanlig onsdag, men jeg skal prøve.

I første time har vi noe så horribelt som naturfag. Naturfag går ut på å løpe fram og tilbake langs en strek og bære snø. Faktisk. Vi skulle måle vei fart tid styr som jeg selvsagt ikke skjønte en døyt av. Så jeg tok bilder! I andre time er det musikk. Vi skal framføre en sang, og siden jeg ikke var til stede første dag klarte Walaa å overtale den svake gruppa jeg havnet på slik at vi landet på en KOREANSK BOYBANDSANG. Men når Matilde kommer inn i bildet ender vi opp med Hallelujah fordi den er enkel å spille. For noen. Jeg skal spille gitar ettersom jeg nektet å synge, men gitar + meg = katastrofe. Jeg kan ikke og har aldri kunnet spille gitar. Jeg fikk forresten nylig vite grunnen til at jeg strøk på den praktiske prøva! JEG HOLDT GITAREN FEIL VEI. Det sier litt. Musikk er et asosialt fag. Walaa og Halvard øver engasjert sammen, Stein loker på 1001spill, Gard sitter viggo ved vasken i et hjørne og spiller piano mens Matilde virrer rundt og plager folk ved å ta bilder av de konsentrerte ansiktene deres. Muhu. Når musikktimen er ferdig har jeg demontert et juletre, plaget Halvard grønn, tatt terrorbilder av Stein og gjort Walaa sur. Hurra for meg!

Så er det friminutt. Synne og jeg loker såvidt jeg husker rundt og morer oss ved å ta bilder av alt og alle, før det ringer inn og vi skal ha gym.

Gym. Grov ydmykelse av mindreårige. Jeg, som ikke har spist siden lunsj dagen før er langt inn i faresonen for å kollapse, og en hard gymtime kan jeg bare drømme om å overleve. Og da læreren spør “Matilde, du har glemt gymtøy?” har jeg ikke akkurat tenkt å skrike ut hva som feiler meg foran hele klassen, så det blir til et flaut ja. Jeg sitter og SMS’er hele timen med kamerabagen ved min side, før Synne tilslutt kommer tilbake fra fotografen som tar bilder av alle Brannfjells komitŨer. Ond som jeg er får jeg noen fantastiske bilder av gymmende medelever. Faen, jeg er slem.

Etter den harde gymtimen er jeg utslitt. Not. Og det er tid for lunsj. Det betyr en folkevandring ned til Jacobs, kjøping av bagel, iste og gelŨ og folkevandring til skolen igjen. Hurra! Så tusler Synne og jeg nedover.

Veien ned er som vanlig full latterkrampe og småløping. Da vi endelig ankommer Jacobs, som da forørig er tidenes beste matbutikk, blir vi møtt av en forferdelig nyhet. Der bagelsene pleier å befinne seg, ligger bare et usselt skilt hvor det står “IKKE BAGELS ONSDAG” på. Da dør jeg og må kjøpe en skrekkelig pizza fra forrige uke istedet. Men heldig for dem så har de iste og gelè, så jeg overlever.

Så tusler vi tilbake til skolen, venter i gangen og spiser gelŨ. Siste time, kort onsdag, er det spansk. Jeg sover hele timen, så jeg husker ikke hva som skjedde, men jeg drømte om gelè. Jeg våkner brått av at alle går ut, så jeg henger meg på, før jeg og Synne begynner på den lange reisen hjemover. Vel hjemme, en god stund senere, tar jeg med Darling ut og det kan du lese om i denne bloggen. Det er altså dette jeg gjør når jeg ikke er på MSN! Flere spørsmål? Send mail!

Har forresten en ferdigskrevet blogg som publiseres når det er 20 kommentarer på denne. :] Vil være sikker på at folk har fått med seg at bloggen er oppe igjen før jeg spammer inn hundre innlegg! Vi snakkes!


Naturfag!


Naturfag, Johanna løper, jeg har nettopp hentet mer snø.


Meget elegant.


Musikk!


Halvard klikka fordi jeg sto på en høy stol og holdt på å falle ned i hodene på dem da jeg tok bildet, derfor det er uskarpt. MEN jeg tok bilde!


Trond demonsterer.


Uhm, Walaa?


Gard er asosial :C


.. Mens jeg bare står og henger.


Friminutt, og tro meg. De ba om det.


Synne!


Synne og meg i vindu. Haha, Synne står på en benk!


Og det ringer inn :C


.. Så vi havner her.


JEG LOVER, JEG HADDE FØLT MED DERE OM JEG HADDE ORKET.


Storefri, vi vandrer til Jacobs!


.. Forfulgt av den lokale “SE PÅ ASFALTEN”-klubben.


Jacobs prøver å drepe meg.


Dette holder meg i live <3 GELEEE <333


Den smakte dritt og jeg vet åssen man ser gal ut :D


Inni fengselet her jeg sitter inne syv timer hver dag. Stein, Gard og Wiki .. NIKOLAI var i veien :C


Stein vil ikke bli tatt bilde av. Hmf.


Ikke Eivind heller. Synne er vant med det. Spansktime.


På vei hjem fra skolen, ikke spør.


Vi venter på trikken. *Dra av Robert hetta*


Jeg spiser gele.


Oda er så sporty at hun GÅR HJEM. Sensasjon dere!


Mens vi stapper oss inn i en stappfull buss. Blogges!

16 thoughts on “En helt vanlig onsdag.

  1. hvordan KLARER du å overleve i DET klasserommet? ;o er som et RENT FENGSEL jo ! , bortsett fra at det ikke er RENT og at det er VERRE enn et FENGSEL (A). javellda, kansje vi er litt bortskjemte: egen pc på hver eneste pult på skolen med fri tilgang til nettverk og photoshop osv .. jodaa, jeg forstår godt at du sovner på skolen jeg ;p også har vi sikkert dobbelt så stor gymsal :D jadda, men med gelŨ overlever man alltids, lykketil ;-p

  2. Du har på deg skoene du fikk den dagen du kom hjem fra UKM…?! :D Helt sinnsykt genialt skrevet! Du er ihvertfall heldig, du kan sove i spansktimen… jeg er helt 100% sikker på at vår spansk lærer enter ER djevelen selv, eller en av djevelens beste elever/lærlinger… -.-" GelÅ© er sinnsykt godt! vi skal ha "selvvalgt" i mat og helsen i år, hvor vi jobber 2 og 2 og skal lage mat osv. og da skal vi lage GelÅ© og vanilje saus + noe annet som ikke er fullt så viktig ^^ Det jeg prøver å si er at du har utrolig god smak når det gjelder mat.. GELʼn! xD Fortsett videre med bloggingen din! gleder meg til neste innlegg! <3

  3. IIIH! BLOGGEN ER OPPE! *løpe hysterisk rundt med en lilla mann over armene* og omg. dere har faktisk finere skole enn den jeg gikk på! Der var det snakk om mugg, fastlåste vinduer med gitter på, hull i gulvene (i fjerde etasje! Litt skummelt å sette fast foten i dem. *hark*) og gudveit hvor mye mer. Vi prøvde å flagge en gang med gardinstanga, men den datt ned. xD Uansett. Genial blogg – velkommen tilbake! …. og GARD ER TEIT :D

  4. Jeg må vel kommentere din blogg, jeg vil nemlig lese din neste blogg :(
    Du skriver enormt genialt. Og hvorfor er du ikke lei av gelŨ egentlig?
    Jeg er også enig i at gym står for Grov Ydmykelse av Mindreårige. Jeg hater gym, og ferdig med den saken. Gym er ikke noe gøy.

  5. Me likes:D Haha.. Det værste er at det der er en typisk dag for oss vet. Bortsett fra den tragiske bagel-mangelen. Ouweee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *