Vinterdrøm, the movie

(Gammel film, flytter bare over til bloggen.)

Denne filmen er inspirert av hva jeg drømte om for nøyaktig to år siden, galloppere gjennom en eventyrlig vinterverden på en nydelig fjording med vinterpels, barbak. Dette var like før jeg fikk Belinda på fÅ´r, og nå kom jeg på at dette kunne bli en fin film. Skogen er så fantastisk vakker, og Belinda bare elsker å galloppere gjennom det vakre landskapet. Også til dere proffe hestefolk, ikke klag over sitsen min, jeg vet den er elendig, men det å drive på Belinda barbak er søren meg ikke enkelt. Hun er en fryktelig tung hest, på alle måter. Men hun er tretti år gammel også, da. Uansett, under kan du ta se resultatet. Blir glad for kommentarer! :)47 thoughts on “Vinterdrøm, the movie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *