Tur med gul puddeldott

Gikk en tur i snøen med Cindy i dag, en av hundene vi har hos mamma. Hun er en herlig liten puddelvalp, men er ikke så veldig vant med snø for å si det sånn. Hun er egentlig hvit, men hun ser litt gul ut i forhold til den kritthvite snøen. Litt gul.

Vi møtte på et par andre hunder, og alle vet jo at store shŤfervalper spiser små pudler til frokost, så Cindy tryglet om å få komme opp i armene på mamma, men det kom ikke på tale! En gang må jo den lille primadonnaen lære at man ikke skal dømme andre hunder på størrelsen. ShŤferen var kjempesnill da hun først fikk hilst på den, og etter noen minutter løp de rundt sammen i snøen og lekte.

Var ihvertfall en koselig tur, selvom det ikke er så mye å si. Lot henne løpe fritt rundt i den dype snøen og hun tryna hele tiden. Stakkar! Tryna gjorde vel forsåvidt jeg og, løp rett inn i en snøfonn og fløy hodestups over på andre siden og landa med hodet rett ned i snøen. Kamera hang jo rundt halsen, men takk og pris for at det kamera tåler litt! Blir glad for kommentarer!

Kule sokker jeg har da. Litt morsomt illustrasjonsbilde.

Søte lille Cindy med tunga ut!

Gul puddeldott

Full fart!

På toppen av en snøfonn

Portrett

Portrett

Er hun ikke bare skjønn?

Posere såå fint

Cindy var her!11 thoughts on “Tur med gul puddeldott”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *