Sommerminner

Når man sitter og hører vinden ule utenfor vinduet og et iskaldt gufs treffer deg i ansiktet når man åpner døra, da vet man at vinteren er her. Og da er det kjempekoselig å bla gjennom herlige sommerminner. Sommerminner der du gallopperer barbak på verdens beste hest over vakre, grønne enger.

Dette er hva jeg har gjort, og jeg har til og med lagt ut bilder av disse sommerminnene, så det er fritt frem for å ta en kikk, og kanskje legge igjen en kommentar? Blir dessuten litt ør i hodet når jeg ser på disse bildene, fordi enten er Alfons verdens feiteste halfinger, eller så er beina mine vokst 10 cm siden i sommer! Alfons er feit. Dessuten vil du kanskje legge merke til at han går på helt løse tøyler, men det er vel bare fordi jeg ikke liker å dra hester i kjeften. Det ser vondt ut! Dessuten går han mye bedre på lange tøyler, og han er veldig følsom, ihvertfall når jeg rir han. Så godgutten min får strekke skikkelig på seg han.

Ellers så vet jeg at sitsen min er elendig, så helst ikke kommenter det. Jeg jobber med saken, det er begrenset hvor mange timer man kan ta i uka liksom. Ikke kommenter det.

Alfons og meg

Alfons og meg

Alfons og meg

Alfons og meg

Alfons og meg

Alfons og meg

Alfons og meg

Alfons og meg

Haha, tulle litt? x’D Eneste som mangler er en ørken, en westernsal og en cowboyhatt =D

7 thoughts on “Sommerminner

  1. Nydelige bilder! Du er skikkelig heldig som har sånne flotte bilder av deg selv når du rir – og på den gresshaugen også! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *