Snøgallopp med vinterponnier.

Mandag morgen og jeg står ikke og halvsover ned eved bussholdeplassen. Nei, jeg står faktisk i stallen i Sverige i boksen til Alfons og møkker. En halvtime senere skritter vi innover i skogen, jeg med kamerbag over skuldra på ryggen til Alfons, Maria rir Stampe. Vi traver og gallopperer litt, og snart kommer vi til en lysning i skogen. Der skal nemlig kamera mitt få kjørt seg!

Dette er egentlig en bildeblogg, og det er ikke så mye å si bortsett fra at det var kjempemoro! Selvom det ser litt dust ut når jeg rir Stampe ettersom jeg er litt lang for ham, har han ingen problemer med å bære meg. Jeg veier ikke så mye og har god balanse, så det kan ikke akkurat ses på som mishandling. Blir kjempeglad for kommentarer!


Stampe og meg


Stampe er litt gira XD


Stampe og meg i full fart


Stampe koseponni


Alfons og meg, litt større hest her.


Alfons og meg


Alfons og meg>


Alfons og meg


Alfons og meg


Alfons og meg


Strekke skikkelig på beina i traven vett


Gallopp :D12 thoughts on “Snøgallopp med vinterponnier.”

 • Nydelige bilder og det ser kjempe morsomt ut lengter etter å ri litt snøgallopp når jeg ser det! :-D

 • Du så veldig søt ut på Stampe :') Det er skikkelig morsomt å ri på shetlandsponni ;D Når kan jeg komme til deg? x''D Nydelige bilder :']

 • Flotte bilder, litt morsomt med den lille hesten (ææææ ponni er det visst, jeg kan ingenting om hester og sånnt) Ser ut som dere bor flott til. Koster det ikke en formue å ha sånne hester (æææ hest og ponni)

  Klem Maj

 • Kjempepene bilder! Jeg misunner deg!
  Men, jeg måtte le litt da jeg så hvor høy du er i forhold til Stampe x D

 • Dette er jo rene dyremishandling, du er alt for stor! Dakkar ponni :(

  SVAR: Tror du virkelig jeg hadde ridd ham om jeg var stor for ham? Ja, jeg ser for stor ut, men når du veier knappe 42 kg er det ikkeno problem for en sterk shetlandsponni å bære deg skjønner du! Dessuten har jeg god balanse og sitter stødig på ham. Han er nesten bare ridd av store ryttere, og har abosolutt ingen problem ved å bære meg. Tenk deg om neste gang før du slenger slike kommentarer, jeg ble faktisk ganske såra nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *