Ridetur med Tone

Jeg hater å stå opp om morran. Og det at klokka er seks om morran gjør det ikke noe særlig bedre for å si det sånn. Men det er Tone det er synd på, hun var oppe halv seks! For meg er det bare å dusje, fikse meg, spise, ta bussen inn i byen og finne Tone.

Vel fremme i byen er det bare å finne ut hvor den derre bussen fra Lier endte opp. Tone ringer, og det jeg får vite er at hun står vet et åttetall. Sier meg VELDIG mye, men det er jo bare å lete. Jeg går mot stedet der vi var forrige gang, men legger ikke på tilfelle vi skulle se hverandre. Jeg småløper gjennom Oslo Bussterminal og plutselig får visst Tone øye på meg. “STOPP, JEG SER DEG!” “Huh?” Men før jeg rekker å få svar snur jeg meg, krasjer i en søyle og får øye på en bekjent skapning utenfor. Noe åttetall legger jeg ikke merke til, men det flate håret gjør at det nesten ikke er mulig å kjenne henne igjen XD Tone med FLATT hår! Herregud, SJOKK! Vi virrer oss til en buss, tar bussen ut på Ormøya, går en unødvendig og bortkasta runde rundt Ormøya, hjem til oss, skifter, før pappa så kjører oss i stallen.

Så la vi ut på tur. Vi surret rundt på skytebanen først, og tok en del bilder. Så red vi ut i treern, bytta litt hest, så jeg red Tanja og Tone Belinda, men da vi nærmet oss Bjørndal så sklir Belinda og begge to deiser i bakken. Det første som falt meg inn var “Å…H HERREGUD, NÅ… DØR DE BEGGE TO! PÅ… EN GANG!” Meeeeen det var ikke så dramatisk. Belinda skled litt, kom ut av balanse og falt, men det så mer ut som hun la seg ned. Da hun lå nede skled Tone av, så reiste Belinda seg igjen. Absolutt ingen skade skjedd. Belinda var helt fin, så alt var heldigvis i sin skjønnesten orden. Men uflaksen var ikke over. Da vi kom til Meklenborg oppdaget vi at Belinda hadde mistet en sko. Jeg ringte moren til Marianne og fortalte hva som hadde skjedd, og vi måtte selvsagt leie Belinda tilbake. Hoven var helt fin, og Belinda taklet det helt fint å gå uten sko hjem igjen. Men hvor var skoen? Da vi kom til krysset ut i treern igjen red jeg Tanja tilbake for å se etter den savnede hesteskoen. Tone og Belinda blir stående å vente i krysset. Jeg rir tilbake den veien der vi kom, og finner heldigvis skoen. Så rir jeg tilbake, og vi leier begge hestene den siste biten hjemover.

En halvtime senere tusler ti utslitte bein inn på stallplassen. Vi steller med hestene og fikser med fÅ´r og høy og alt annet som må gjøres, og da vi endelig er ferdige er det uuutrolig digg å komme ut av varmedressene. Vi rekker bussen, Tone beviser at det ER mulig å drikke en liter sjokolademelk på fire minutter, vi blar gjennom bilder og så er vi fremme nede i byen. Sola begynner å gå ned idet Tone går på bussen som går tilbake til Tranby, og jeg begynner å komme meg hjemover. Babler med Karina fra byen og helt ut på øya, (herregud for en sosial dag.) men får strenge ordre om å legge på for jeg skal ta bilder ved brua. Og det gjør jeg. Legger ved to under her. Var uansett en kjempemorsom dag, tross alle de idiotiske uhellene.

Belinda, Tone og Tanja

Tone og Tanja .. EY! Vent nå litt. TONE PÅ… EN HEST ?! *dåån*

Varmedress i XXL. Flott.

Typisk Tanja. Dekken og beinbeskyttere.

Belinda og meg, sorry jævlig sits (Foto av Tone D)

Belinda og meg (Foto av Tone D)

Belinda og meg (Foto av Tone D)

“MATILDE, SERIØST, NEI! JEG MENER DET, IKKE TA ..”

Team Utslitt. (SJEKK VAREMDRESSEN XD!)

På vei hjem i mørket.

På vei hjem i mørket.

9 thoughts on “Ridetur med Tone

  1. haha. for en daaag! jeg kunne godt drikt den sjokolademelka fortere, men ville kose meg _litt_ med den da :]]]]]

    syns jeg var flink til å ri belinda jeg. satser over den lille gropa, flyr elegant over, og seiler rett ned i bakken begge to. uhyes. tone på ridetur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *