Morgenstemning

Lørdag morgen og det var igjen min dag til å ha Belinda. Jeg kom opp i stallen ganske tidlig, løp bort til beitet, kose, fotografere, kose, fotografere og etter en time bestemte jeg meg for å få med noen på en fotoshot borte på enga. Kine stile opp som fotograf og det ble masse koselige morgen stemnings bilder. Mest fra bakken, men jeg satt litt oppå henne også. Nei, jeg hadde ikke hjelm, og jeg bruker alltid hjelm når jeg rir, men det å sitte oppå en hest som går rolig rundt og gresser på en eng er ikke direkte farlig. Til vanlig rir jeg absolutt alltid med hjelm, men det jeg gjorde kan ikke akkurat kalles ridning heller. Til saken, fotoshot med en kosete Belinda og masse bilder ble det, Belinda fikk gresse og fikk i tillegg noen gulrøtter og var strålende fornøyd med det hele.

Kjempekoselig var det, og det ble en del fine bilder, selvom jeg selvsagt klarte å se mongolid ut på absolutt alle sammen.

Uansett, se gjennom bildene og kommenter gjerne! Kjempehyggelig med respons. :)

Iskald vintermorgen

Herregud, retusjerte jeg vekk salen? Sjekk sitsen! xD

Kun grime, men se så pent hun går :)

Drømmebildee <3

KoselllllllllllllllllllllllllllGi meg en klem, NÅ…!

Velfortjent gressing etter fotoshot9 thoughts on “Morgenstemning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *