Kjøp Hesteliv!

Jepp, du skal ikke gjøre annet enn å løpe til nærmeste butikk og kjøpe nyeste nummer av Hesteliv, for i dette nummeret finner du nemlig et bilde jeg har tatt! Det er det første bildet Hesteliv bruker som jeg har fotografert, og gjett hvem som hoppa i taket da hun bladde over på side 44 da dere :D Er skikkelig fornøyd, er utrolig at det finnes noen som faktisk gidder å bruke bildene mine til noe!

Her kommer litt info om bildet;

Dato: 19.01.2008
Klokkeslett: 15:00
Kamera: Nikon D50
Objektiv: Nikkor 55-200mm

Som du ser er bildet godt over ett år gammelt, og det er det 78. bildet jeg tar med D50’n, derfor hauger av nybegynnerfeil. Ponnien på bildet heter Honesty, og går som skoleponni på Ekeberg Rideskole i Oslo. Honesty var ponnien jeg lærte å ri på. Bildet er tatt da en gruppe elever var ute på tur, og jeg ble med for å fotografere. Så skvetter ponniene, og jenta som red Honesty falt av. Honesty ble løpende rundt på sletta et par runder, før hun roet seg og lot seg fange. Er ikke spesielt fornøyd med bildet, men det passet veldig godt til artikkelen.


Dette bildet ble tatt gjennom det kameraet (:

23 thoughts on “Kjøp Hesteliv!

  1. Bildet var kjempefint! Hadde neppe lagt merke til at det var 1 år gammelt hvis det ikke hadde stått det der :) I tillegg elsker jeg også hvite hester / ponnier som Honesty, så da ble det noe ekstra fint også, syns nå jeg :)

  2. Grattis!! Skal løpe desperat rundt på MOA (Kjøpesenter i Å…lesund) helt til jeg finner bladet! :D

  3. Gratulerer! Kjempekult å ha bilde med i hesteliv. Må nesten gå å kjøpe det selv, selvom jeg har slutta med alt som heter hest.

  4. Autch. Det fallet må jeg virkerlig si at jeg husker =p Halta rundt i flere dager! Grattis med bildet der, syns det var superfint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *