Julestemning

Fredag, jeg er ikke på skolen av litt mer private årsaker, og da løper man opp i stallen! Eller, løper til bussen, og klatrer opp bakkene. Vel fremme i stallen folmer jeg frem nøkkelen, men låsen er kald, og den funker ikke! Vurderte seriøst å gange meg gjennom den døra, jeg vil INN! Det snør som bare pokker og vinden gjør det ikke stort bedre. Jeg blir ihvertfall ikke våt. Jeg får opp stalldøra og legger fra meg alt annet enn kamerabag inne på salrommet. Så løper jeg glad gjennom nysnøen, gjennom skogen, og mot beitet til Belinda. Det var ubeskrivelig vakkert! Trærne var tunkt dekket med snø, og det var snø overalt. Snø er jo pent i seg selv. :P

Vel fremme på beitet går jeg inn, ingen hester i sikte. Jeg begynner å gå litt innover det digre beitet, og roper på Belinda. Så ser jeg to ører spisse seg, og to nysgjerrige øyne stirre mot meg. Og så skjer det jeg aldri, aldri, aldri, aldri, aldri, ALDRI hadde trodd noensinne skulle skje. Belinda setter mot meg i FULL gallopp! Med ørene vendt rett opp og frem danser hun seg frem mellom bjørketrærne. Kamera er selvsagt klart, og jeg klarer utrolig nok å få frosset dette utrolige øyeblikket .. Belinda stopper foran meg og puster ivrig med neseborene. Jeg gir henne en klem, en gulrot og enda flere klemmer, og enda flere klemmer igjen. Så begynner jeg å grine! Belinda kom i gallopp mot meg da hun fikk øye på meg, i GALLOPP. På beitet! Etter ti minutters kosing måtte jeg stadig se på bildene for å tro at det var sant.

Litt senere er det til for julebilder. Blir noen bilder av meg og Belinda på banen, og bare Belinda generelt. Nisselue er en kul ting, men kun på et hestehode. Fy faen, jeg ser helt mongo ut med nisselue! Så surrer jeg i noen timer, og så begynner det å komme folk. Johan tar bilder av Belinda og meg på Hestesletta og skytebanen, blir mye bra. Så legger jeg på sal, og holder henne varm ved å skritte på banen. Johan saler Vinur og vi rir ut på tur.

Med varme hester, snø under hovene og hjelmene godt festet legger vi ut på en tur med mye fart i. Belinda er superivrig grunnet snøen og opp Kongeveien blir det en del gallopp. Så skritter vi en god del, lar hestene roe seg, og deretter rir vi innover i skogen. Jeg sitter nesten og gaper over hvor vakkert det er. Skogen er rett og slett nydelig. Vi setter helene i hestene og tempoet går til topps. Det snør som bare pokker, og i så høy fart er det nesten umulig å se noenting. Greinene er lave når man sitter til hest, og i full gallopp må konsentrasjonen være på topp. Stadig legger jeg meg på siden av halsen til Belinda for å ikke kræsje i en gren. Hovene dundrer under meg, vinder røsker tak i manen til Belinda og den følelsen når man er akkurat der, er rett og slett ikke mulig å beskrive. Vi fløy gjennom et eventyrlandskap som tatt direkte ut av en film.

Idet vi skritter inn på stallplassen, alle fire, for vi har for lengst steget av hestene, løsnet gjordtene og nesereimene, er hestene våte av svette, snø og gud vet hva. Tid for tørkning! Belinda gnis med et rent håndkle kjempegrudning, så med et pledd, og til slutt legger jeg et varmt ulldekken over henne. Hun får varm te og gulrøtter i den rene og deilige boksen. Klokka raser, den er allerede seks, og pappa henter meg. Det har vært en fantastisk dag og jeg gleder meg vilt til i morgen!

Beste bildet ever :’D <3

Dette og!

Belinda da! Ikke fang snø med tunga!

Belinda raser gjennom skogen.

Fokus på hesten folkens, den store, hårete greia.

Kooose <3

Joda.

Full fart x)

SNØ xD

Å…rets julebilde!

Tilgi meg for at jeg ler, var jævlig gøy.

Juuhu.

Wiih.

Portrett

Portrett

Belinda med lua x’D

Se på HESTEN!36 thoughts on “Julestemning”

 • Du er veldig flink Matilde :) Liker alle bildene dine og denne siden var utrolig fin. Kom liksom en skarp sjalusi frem og jeg vil bare dra rett i stallen selv og ri! FLOTTE bilder sier jeg bare, jeg kom i jule stemming. <3

 • Du er sinsyk Matilde! Kjempe god fotograf! Det er noe du må satse på! Jeg falt helt for Darling <3

 • Fyttifrank! Det her er de nydeligste bildene jeg har sett på LANG tid! Mine vinterbilder av Fabio kan bare gå å legge seg, for… OMG! Jeg tror du og Belinda er århundrets drømmeteam jeg. Dere blir liksom ett, hele tiden. Det er så flott å se på.. Det virker kanskje forferdelig klisjŨ, men dere må ha vært ment for hverandre. Jeg sier det igjen, en utrolig vakker serie med bilder!

 • Sett på maken! :-O Vil bare sette på meg stallkledern og ri med hesten min selv jeg ! :)
  Utrolig fine bilder av Belinda OG deg..
  Dere er ett flott team.

 • Oioioi. Det er utrolig rørende og koselig det jeg sitter her å leser, og ikke minst ser. Det virker som om du og søte Belinda har et fantastisk forhold. Belinda er nydelig! Bildene var jo kjempe fine.

 • Aah, herlige bilder, og fin tekst! Skjønner at du hadde en drømmedag ;D Nå fikk jeg julestemning :D<3

 • WOOOOOW! o.O' Kan ikke fatte at det går an å ta så fine bilder..! ;* Du er Kjempesuperduper flink, beundrer deg stoort :D Fikk skikkelig julestemning, kan ikke vente med å komme meg ut i stallen og ta en laang galopptur,, <3 Du burde virkelig bli fotograf på HELTID, du kunne tjent så Utroolig mye! o.o' STOR juleklem med ønske om en GOD JUL <3

 • Nydelige bilder! Belinda og Jul, bra sammensetning :-D
  Og, bra nettside, kunne ønske jeg hadde en sånn jeg å.. Kanskje du kan tipse meg litt?
  God Jul x]

 • Så utrolig nydelige bilder! Jeg får skikkelig julestemning jeg :) Skikkelig koselige julebilder du har tatt ja :) God Jul til deg og Belinda :D

 • Kjempe fine bilder!. elsker bildene dine jeg.
  Du er kjempe flink til å fotografere;;*^^

 • DRIIITFINE bilder du har^^ Skulle ønske jeg var like flink å ta bilder X) Men hvem er det som har tatt de der DU sitter åppå hesten?

 • Matilde da ? ;o du tar fantastisk nyyydelige bilder, du er definitivt mitt forbilde som fotograf xD Vurderer du og jobbe som det som stor? isåfall, kommer du til og bli styrtrik på nydelige bilder :-) Elsker og se bilder av deg og Belinda, dere er ment tooo bee : D<3

 • SINSYKT! Du må gå media og kommunikasjon og bli profesjonell fotograf(som du egentlig allerede er) NYDELIGE bilder : o

 • Utrolig "breathtaking" bilder! :D Kose bildet av deg og Belinda var århundrets altså – herregud dere passer sammen og bildene er så urettferdig fantastiske. Stå på! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *