Juleball på… Brannfjell

Løpe hjem, kaste seg i dusjen, få styr på håret, finne fram kjole og alt sånt, løpe rundt i stua til håret tørker, få satt opp håret, skifte til kjole, sminke, siste finpuss på håret, bilder, kaste seg i bilen, råkjøre til Ulvøya, hente Synne, råkjøre opp på Ekeberg, klatre opp i vogna. Yessda. Juleball 2008.

Okei, det her er lissom den kvelden alle ser frem til. Hvem man skal gå med, hva man skal ha på seg, hvordan man skal ankomme osv. Her er juleballet på Brannfjell fra MIN synsvinkel.

Synne og jeg skal ankomme juleballet med hest og en eldgammel vogn. Ann Kristin som stiller opp som kusk gir Lill en lett kommando om at nå kan du begynne å gå. Det tar ca ti minutter å kjøre bort til skolen. Det blåser som et helvete og når vi kommer utpå Ekebergveien er jeg glad for at jeg valgde boblejakke og ikke en tynn, stygg kåpe! Brr. Forbi oss raser en cabriolet med flere av gutta i klassen. Drithøy musikk. Hadde jeg vært Lill hadde jeg fått panikk. Vi svinger inn på skolen, rundt hjørnet og vi får oss et DIGERT sjokk. Herregud. Det står MINST 200 mennesker som skal se alle komme!!! Og når en diger hest kommer kloppende inn må man dessverre ikke forvente å bli oversett. Og oppmerksomhet er noe jeg er veldig lite vant til for å si det sånn. HJELP.

“Synnææææ, alle ser på oss!” Ann Kristin stopper Lill foran den digre folkemengden. Jeg hopper ut av vogna og lander mykt på en RØD LØPER. Helsikke. Sikkert tusen kameraer tar bilder og jeg prøver desperat å ikke tenke over det mens jeg tusler bort i diger ballkjole og boblejakke og gir Lill en klem og masse ros. Herregud. Så går vi opp den røde løperen i midten av en diger folkemengde, inn døra og der står det syv lærere. Jeg ser edru ut til tross det tomatrøde trynet som forhåpentligvis ikke synes under all sminken, og får gå inn. Vi henger av oss jakker og sånn på K&H-rommet. Så er det klemming, hilsing, halloing og på tide og si “Så fin du var!” til alle man kjenner igjen. Etterhvert får vi beskjed om å finne partneren vår og gå parvis opp i aulaen. Hjelp. Adrian i A, hvem pokker er det? Så smart jeg er blir jeg derfor stående igjen helt til nesten alle har gått opp. Vi finner hverandre tilsutt, jeg får en rose og så går vi opp. Vi finner ut hvilket bord vi skal sitte ved og sånn, og går inn. Treretters middag! Herlighet. No salatgreier til forrett, og allerede da var jeg METT. Hovedretten besto av no kylling greier med et unødvendig langt navn på. Til dessert vet jeg ærlig talt ikke hva var. No jordbærgreier.

Så var det pause, fyrverkeri og dansing. “Har du veeeeeeeeldig lyst til å danse?” “Har du?” “Jeg spurte først?” “Eh, egentlig ikke ..” “SÅ… BRA! Ikke jeg heller!” “Dessuten kan jeg ikke danse. Skulka de dansegreiene.” “Jeg og. Da gir vi faen i å danse =D” Var jo ikke så vanskelig? Så var det mer dansing, det vil si se på de andre som dansa og til slutt et band eller noe som spilte. Tok en god del bilder på slutten der. Såå var klokka midnatt og vi kjørte Synne hjem.

Vel hjemme var det utrolig deilig å få av seg skoa, og få ut alt metallet av håret. Men da vi satte det opp tupperte vi først alt sammen no innmari, for at det skulle sitte altså, og DERETTER dynka det hele i sikkert et tonn med hårspray! Det var virkelig ikke MULIG å gre det! Endte med ødelagt hårbørste. Såehm. Fikk ihvertfall laga den bloggen da ..

Uæh, sminking og sånn. Første gang Matilde noensinne har på noe anna enn mascara xD

Æsj, æsj, æsj, ÆSJ.

Matilde og Synne i vogna

Synne. Matilde. Rød løper.

Pynt

Matilde fikk en rosee, men hun mista den.

Fyrverkeri og annen smellete faenskap

Jeg vil ha kamera ditt, vet du det?

Synne i trappa.

Siril i trappa.

Vi er ikke gale, det bare ser sånn ut. (Anna, Matilde og Siril)

Mk, Heidi og Synne hopper xD

Matilde står ute i fem minusgrader UTEN boblejakke. Det måtte dokumenteres.

Jeg har kulere kamera enn deg, sådeså =D

Tekst kommer.

Dette er LITT av det jeg hadde i håret!

Håret mitt var først tuppert og så dynka i hårspray, var UMULIG å gre. Børsten ble bare sittende fast. -.-

17 thoughts on “Juleball på… Brannfjell

  1. Du var virkelig nydelig :) Haha, det der med håret har jeg også opplevd. Det tar VELDIGVELDIGVELDIG langt tid å børste ut, den eneste måten er å ta litt og litt hår av gangen.

  2. På våres ball va alt helt amatørisk en hos dere…Vi ble kjørt i vanslige biler og vi spilte på CD spiller "/ Deres ball virket profft XP

  3. Heisann :) Du ble jo KJEMPEPEN. Husker du tok på kjolen, men jeg fikk ikke sett deg med oppsatt hår og sminke..
    Det hørtes gøy ut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *