Hoppetrening med Darling.

I dag dro Maria, Darling og jeg ned til gressslettene fullt utrustet med kamerabag, kaninhindre, seler, liner, godbiter og kanin. For første gang skulle vi prøve å hoppe med Darling utendørs! Darling hadde fått noen gresstuster å tygge på på reisen, så hun så ikke ut til å lide noen nød. Da vi var kommet ned kikket vi oss rundt etter et passende sted. vi slo oss omsider ned på en ganske stor og fin plen, med deilig, grønt gress.

Der satte vi opp hinderet, lastet ut Darling, selte henne opp og pakket ut kameraet. Darling så ut til å være ekstremt energisk, og hun fikk lov å løpe noen runder med meg på slep før vi begynte. Jeg forsøkte å styre henne mot hinderet, og etter et par forsøk fikk jeg henne over. Hun løp foran og jeg bak og ved siden av hinderet, mens hun fløy over. Jeg var sjokkert over hvor flink hun var. Maria ble beordret ned på alle fire for best vinkel, og det ble en del bilder på den lille halvtimen vi holdt på. Treningen gikk kjempebra og Darling vr veldig flink. Vi tok en del pauser underveis, for vi måtte jo passe på å ikke slite henne helt ut. Etterpå ble det litt fotografering av Darling og meg, og deretter feiret vi Darlings fremgang med vaffel og brus.


Ut av buret og på med selen…


“Neei, ikke ta bilder! Jeg må fikse meg først!”


Darling lader opp!


Igang med oppvarmingen


Så var vi igang!


Hopp!


Hopp igjen!


Og igjen ..


Darling og meg


Vaffel!


Det var alt for denne gang, hade bra <3

17 thoughts on “Hoppetrening med Darling.

  1. åh, så nydelig kanin :D og fine bilder, men med tanke på at hun hoppa 35 cm, er det litt for høyt for "førstegang", første kang trenger det ikke være mere enn 10 cm, med tanke på at i konker m du starte 28-30 cm, og da vil den bare slurve for den er vandt til høyere :) men uansett, KJEMPE BRA! <3

  2. Så nyderlig kanin! Ŷ <3 Har en liten kanin unge selv, som heter Hermine ((: Lenge leve kaniner :*<3 Men når jeg prøver å hoppe med henne så er hun interrisert i alt annet xD
    Hils kaninen din fra meg og Hermine da (A) :P<3

  3. Synes du er så utrolig heldig, jeg. Du har livet jeg har leeenge drømt om å ha, nesten i hele livet mitt, jeg er fortsatt bare 11 år, og klarer ikke vente til jeg blir eldre, for da kan jeg kanskje dra på fotooppdrag, skaffe meg egne dyr, og gjøre orgentlige jobber og satse orgentlig. Jeg har innmari lyst til å bli fotograf, og jeg har alltid vært en stor fan av deg og bildene dine. Og siden vi har samme kamera, og 2 like objektiver.. Kanskje jeg har en sjansje allikevel? Ettersom at jeg har snakket mye med mamma og pappa om det, drømt om det, tenkt på det, og .. ingen "resultat". Mamma og pappa har heldighvis snakka med meg om at vi kan se etter fotokurs eller noe til meg. Håper også at jeg får begynt på ridning igjen, etter å ha hatt hesteskrekk… Blablabla. Řsj, nå fortelle rjeg deg jo nesten hele livet mitt xD Sorry. Jaja, kos Julie (Painfire og Diddy på ms) : ) <3

  4. For en flott kanin du her! :) Jeg har selv 2 kaniner som jeg prøver kaninhopp med, og vet at det er kjempemorsomt når kaninen viser interesse! :) Bildene er forresten kjempebra! Jeg har selv prøvd meg på fotografering, og planlegger å skaffe meg et eget kamera :) Darlig er forresten utrolig søt da :)
    Hilsen fra Christine :)

  5. Hei, hvordan får du kaninen din til å hoppe ? Og i allefall springe og tulle slik som din gjør ? ;- D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *