Dobbelt så søt datanerd.

Klokka nærmer seg midnatt i en skremmende hastighet og Darling har oppdaget en skummel ting ved rommet mitt. Bak den iskalde, harde veggen skjuler det seg mystiske kaniner som hermer etter hver bevegelse du tar. Det må utforskes! Og når snusing blir til forelskelse er det greit å kunne holde kontakten via epost mener Darling. Hva har den lille villakaninen min av en øyboer funnet på nå?


EY, ikke blits på denne tiden av døgnet’a, Matilde!


Hmm .. Gulv.


Interessant. Meget interessant.


Dæven. Sjekk den kaninen der’a!


Hei, du var søt! Skal vi kline? =D


Selvdigger på HØYT nivå.


Matildeeeee, den dumme veggen er i veien!


Hm, jeg får sende han en epost da ..


Darling skriver epost!


Sendt! Er jeg ikke flink?


Jeg fortjener kos nå altså. Jeg har faktisk funnet en genial hurtigtastkombinasjon som fører deg rett til mailen! *Trygle om kos*18 thoughts on “Dobbelt så søt datanerd.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *