Darlings harde liv som stuekanin.

Darlings nye liv som bortskjemt stuekanin er ikke så lett en skulle tro. Det innebærer å lære seg at det sjelden lønner seg å hoppe opp på stoler, løpe for fort på parketten, ikke gå seg vill i en jungel av stolbein og ikke minst gå i ett med landskapet i kamuflasje. Darlings første time som stuekanin er kommet – og det byr på problemer for den herlige lille modellen min av en dvergvedder.

Jeg plasserer Darling på stuegulvet, hun hopper noen runder rundt på parketten og får erfare at det er glatt. Bambi på isen, Darling på parketten – jeg vær ærlig talt ikke hva som er verst. Så finner hun en interessant stol, og stoler er til for å sitte på. Den målbevisste lille kaninen gjør et kjempesprang og sitter forfjamset oppå en av våre dyre spisestuestoler og ser seg rundt. Men det er ikke alltid like greit å være Darling. Plutselig mister hun fotfestet og sklir ned, og deiser mykt ned på en seng av saueskinn. Til min store forskrekkelse hopper hun opp på stolen igjen og sklir ned pånytt, noe mer forsiktig denne gangen, og med hodet først. Kaninen min har en gal form for humor!

Jeg vet scenen med fallet fra stolen kan se både grotesk og uoppmerksom ut, men jeg visste altså hvordan hun kom til å lande, og jeg kjenner min egen kanin såpass godt at jeg var klar over at hun fint ville klare seg. Ingen skade skjedd, så ikke gidd å kall meg dyremisshandler. Jeg ønsker ingen slike kommentarer med mindre du så nøyaktig hva som skjedde med dine egne øyne! Okei?

Så er det øving på å kamuflere seg, og Darling går i ett med stua. Jeg løper bort til henne og vi har en interessant diskusjon om blå luftballonger som styrter i Amazonas hvert femte år. Så bli jeg offer for kaninlabbmassasje og Darling bedriver noe møbelhopping. En film ble det, blir glad for kommentarer!20 thoughts on “Darlings harde liv som stuekanin.”

 • Aww, så søt film! Darling er nydelig <3 Også ser man kjærligheten mellom dere, virkelig! Vakkert.

 • Haha, fikk meg en god latter i begynnelsen, du sa jo at du var ute etter en sang som passet til en funny film – joa, du fant nok det! Hahaha! :D

 • HahaXD Jeg begynte å le da Darling datt ned fra stolen;P Daakar:( Jaja. Første gang jeg har sett Darling faktisk RŘRE på seg:G Kjempesøt kanin i hvertfall:D

 • Stakkars kanin ! du kunne jo kansjje grepet inn,,!!

  SVAR: Ja, jeg kunne det, men om du hadde giddet å lese så hadde du visst at hun landet på et mykt teppe og var helt uskadd. Jeg sto dessuten fem meter unna og så det ikke selv før hun var på gulvet. Les før du kommer med slike kommentarer neste gang!

 • lol, hu/han anonym -,-
  Kjempe fin film, må vise den til Minnie, så hun ikke føler seg så uttafor. Hun er en klossmajor i stua hun og. Og ihvertfall hvis hun går under sofaen xD
  Eneste jeg hører er masse skli'ing også kommer hun løpene fram derfra xD Men uansett. Kjempe fin film! :-d

 • Ntåå så søt kanin du har du er så heldig :)
  ønsker meg en kanin jeg også men det tar sikker 100 år til Å– men darlin er nydelig elsker filmen du filmer bra x")

 • Nice:D Haha… Den elegante nedstigningen fra stolen da! Utrolig fint nytt layout – du er goood!

 • Søt kanin du har<33 Jeg har to kaniner selv, og den ene har jeg hatt i snart 2år, og jeg er kjempe glad i henne! Jeg ser at Darling er veeeldig glad i deg:) STÅ… PÅ…, Matilde!

 • Kjempesøt film, alt var bra! :o) Bruker du sånn vanlig program til å lage filmen i, slik som ligger på alle datamaskiner, eller et du har lastet ned? ^^, Bra laget, du fortjener MASSE ros for alt arbeidet du legger i dette!

 • Så søt kanin ! ;O
  Tror du at du kan gi meg et tips får å f¨å kaninen min til å kansje bevege seg litt ? Når jeg tar han på stua går det en liten stund før han kryper under ovnen. Og han er heller ikke noe flink med bånd, han står der bare..

 • Du burdte grepet inn i starten a….

  SVAR: Ja, jeg burde det, men om du hadde giddet å lese så hadde du visst at hun landet på et mykt teppe og var helt uskadd. Jeg sto dessuten fem meter unna og så det ikke selv før hun var på gulvet. Les før du kommer med slike kommentarer neste gang!

 • Søt film. Jeg skvatt da du kom løpende x'D Fik lættis da Darling falt ned fra stolen Mamma likte den delen da du fikk kaninmasasje x']

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *