Blod, snø og kaos

Mammahelg og det vil si tid for å prøve den nye selen på Darling. Regnet bøtter ned og jeg stirrer fortvilet ut vinduet. Det holder ikke opp å regne. Men jeg vil virkelig ha de bildene av Darling med sin nye sele, og lyset er perfekt! Det er altfor mange varmegrader ute, og da får jeg den gale idŨen å se hvordan Darling reagerer på regn. Jeg åpner ytterdøra og lar henne gå ut selv. Etter noen minutters nøling bykser hun ut, og tar noen viltre sprang før hun så stopper og fikser seg. Hun bryr seg ikke om at det regner. Jeg bærer henne bort til en eng egnet for å ta bilder. Hun løper først masse og koser seg, får hun stopper og slapper av litt. Da var kamera igang. Ble noen bra bilder, og dette var da lørdag.

Søndag blir noe mer dramatisk. For det første så SNØR det. Jeg er selvsagt i hundre og nærmest løper ut av senga for å lage fotspor i den kritthvite puddersnøen. Darling blir med. Dette blir Darlings første møte med snøen, og jeg lurer veldig på hvordan hun vil reagere. Først ser hun seg rundt. Så gjør hun et KJEMPEHOPP rett opp i lufta og raser rundt som en gal. Digre bukkesprang og gledeshopp og litt graving. Snø var visst gøy det. Blir masse bilder.

Senere så går jeg en tur med Dora. Det er nå blodet kommer inn i bildet. Kjempekoselig tur, masse triksing og løping, helt til en katastrofe dukker opp. Bokstavlig talt. Dora kan bare ikke motstå katter. De MÅ… jages. Jeg tviholder i båndet, men siden jeg ikke har nesereim på idag, har jeg ikke en sjans til å stoppe henne. Hun sleper meg en meter eller to på bakken før jeg slipper med brannsår i fingrene. Dora sloss med katten, katten klorer Dora, Dora biter katten og Dora er inne i skogen før jeg rekker å blunke. Katten klatrer opp i et tre og Dora blir stående nede på bakken og stirre oppover. Det er masse blod på bakken. En klatretur opp i det skumle og altfor høye treet for å hente ned katta, leke vetrinær og plassere trygt på bakken, før den så tusler hjem. Katten hadde fått seg et sår i nakken, men det var lite og ikke så dypt. Den blødde, men jeg fikk stoppet blødningen med genseren min. Katten kom så og si uskadd fra det hele. Jeg går hjem og blir stirra på som en gal. Ikke så rart, fordi jeg hadde klødd meg i ansiktet og hadde tre blodstriper over kinnet, i tillegg til bloden på genseren, bikkja og jakka. Heh.

Som om ikke dette var nok måtte jeg på død og liv ta noen portretter av Fiona. Dette er vel det farligste av alt jeg har opplevd i helgen, en hysterisk mammadalt av en nakenhund! La ved to bilder av denne utroooolig spennende hendelsen. Snakkes!

Darling i regnet

Darling i snøen. Darling i all slags vær!

Dora steiler, fugleperspektiv.

Dora spranghest!

Dora drapsmaskin kjempesøt?

En forskremt katt

Drapsmaskinen selv

Fiona bjeffer

Fiona portrett

16 thoughts on “Blod, snø og kaos

  1. Oi da.. Stakkars pus :| Utrolig fine bilder da! du må legge ut flere av Darling i regnet og i snøen :D Hun er så søt ^^,

  2. Du er helt klart dattera mi enten du liker det or not, he he … For jeg har aldri heller skjønt meg på matte — 5 i norsk og 0 i matte der har du meg … Og du har jo knallgode karakterer i så masse annet, så det så ! Synes du er kjempeflink på skolen jeg ! Og denne bloggen her var utrooolig bra. Mange flotte Fionabilder ble det — og litt artig at du dramatiserte Dora ved å gjøre henne svart hvitt unntatt det røde blodet på snuten ! Men noen drapsmaskin er hun absolutt ikke, så å bruke det ordet der om hene er nok litt overkill … Men veldig artig og flott blogg dette her !

  3. Virkelig bra photoshop arbeid på bildene av 'drapsmaskinen' din. Lite trolig at katten bare hadde et lite sår siden bikkja di er to meter lang i kjeften og blod rundt hele. Tror ikke at katten er en lang pølse.

  4. Skremmende opplevlse kan jeg tenke meg. Se så nå har den katten kun 8 liv igjen ;) hihihi. Tenker mor ble vettaskremt når hun så dere ;) Godt det gikk fint til slutt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *