Belinda is back.

Melding fra Marianne! Jiha! Belinda kommer hjem i morgen! Ja! Jeg vil ha henne på lørdag! Jada, jeg gresser henne etterpå! Hvis du ikke forsto noe av dette kan jeg forklare det litt enkelt; Belinda er tilbake fra beite! Etter tre altfor mange månder på sommerbeite i Svartskog er Belinda hjemme igjen. Jeg fikk ha henne første dagen etter hennes hjemkomst, med andre ord, ikke galloppere, ikke trave, bare skritte, huske å gresse, lempe høy, ta imot havre, ikke ri for lenge osv.

Uansett, lørdag morgen kjørte tante Bente meg opp i stallen. Vi stoppet på Kiwi på veien ettersom jeg som vanlig glemte å ta med meg mat. Vel fremme på stallen nærmest løp jeg bort til Belinda og Blidur sitt beite. Der ble jeg møtt av en rufsete przewalskihest og et nydelig vrinsk. Belinda så rett og slett ikke ut! Med gjørme opp til buken, superrufsete vinterpels, skikkelig mye man, og gud vet hva .. Herreud sier jeg bare. Det så ikke ut som hun var stelt på flere månder! Vel, hun var jo ikke stelt på flere månder da menne. Uansett, her var det mye å gjøre! Først og fremst må vi bestille frisørtime til Belinda! Grøss og gru, den manen så bare ikke ut på en fjording! Skal hun bære den hele vinteren vil hun bli helt skjeiv. Så må hun strigles skikkelig! Og spyles også. Og svampes. Hvorfor ikke sende henne til renseriet sammen med boblejakka mi ?! Jeg ga henne en stor bamseklem, og fikk veldig mye hår på den digge ullgenseren min. Det fikk så være. Belinda gikk tilbake til forkosten sin og begynte surt å gumle på det tørre høyet. Hadde jeg vært henne, hadde jeg savnet det grønne gresset i svartskog noe innmari. Det er ikke vanskelig å forstå. Jeg gikk tilbake til stallen og begynte med de vanlige pliktene. Møkke, legge opp fÅ´r og hente silo. Det første problemet begynte allerede da jeg skulle møkke. Det var tomt for trillebårer! Heldigvis fikk jeg låne en som nettopp noen var blitt ferdig med, så det var jo egentlig ingen grunn til panikk. Da boksen din Belinda var koselig og ren, gikk jeg for å legge opp fÅ´r. Da kom det store problemet; Ikke mere havre! Ikke mere pellets! Ikke mere noenting! Tomt! Tomt overalt! Ikke en sekk igjen! Kriise! Men så fikk jeg høre at høymannen (han som kommer med fÅ´r til oss) skulle komme klokka tolv. Så da han kom fikk vi to nye sekker havre, men ingen pellets, men Belinda overlever. Så var fÅ´ret lagt opp og siloen hentet. Nå var det på tide å ri! Margit skulle ri Logine, Gina skulle ri Tanja, og Johan var så heldig å få ri Volkmar, så jeg joina dem på tur rundt treern. Det tok oss eksakt to timer fra da jeg hadde hentet Belinda til alle sto klare på plassen! Herregud, varmblodshester altså. Beinbeskyttere, dekken, kompliserte saler, forsmå gjorder, forstore gjorder .. Alt! Så kom vi oss endelig ut på tur da, bare skritt var litt kjedelig, men Belinda var jo nettopp kommet hjem. Det var en koselig tur, selvom jeg og Belinda følte oss så små der vi gikk mellom to digre giraffhester, men det gikk jo. Etter at vi var kommet hjem og Johan skulle spyle beinet til Volkmar, begynte han å halte noe innmari, men vi fant bare ikke ut hva som hadde skjedd. Alt hadde jo gått så greit? Merkelige greier, men jeg var enda glad jeg ikke var Johan i det øyeblikket .. Uansett, stort sett hadde det jo vært en kjempefin dag. (:

Belinda vrinsker hallo, fikk dessverre ikke bilde akkurat i det hun knegget ..

Belinda ii høsten

Belindas nydelige øye.

Kosebilde :)

Morobilde lllllllllllllllllllllllllllNusselig bilde

Belinda gresser

12 thoughts on “Belinda is back.

  1. Kjempefine bilder! Belinda lignet ikke seg selv med den lange manen, hehhe .. Siden din er bare rå nå. :-) Bedre kan du ikke finne på! xD

  2. Fint at du har en blogg! :) Desverre har det skjedd noe sånn at jeg ikke kan se bildene dine. Men de er sikkert veldig fine! :)

  3. Oh My God <3 Belinda må være den søteste Fjordingen jeg har sett ;D Hun er supersøt, men ikke søtere en min fÅ´r hest x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *